BÖLGE HALKI CUMHUR ALAN’IN İSMİNİ İLÇE STADYUMU’N A VERİLMESİNİ İSTİYORUZ.


Bu haber 2019-05-18 12:58:18 eklenmiş ve 1845 kez görüntülenmiştir.

 

21 Şubat 1997 yılında Kırıkkale yakınlarında trafik kazası geçiren Erzincanspor kafilesi Türkiye’yi yasa boğdu haberlerini hepimiz hatırlıyoruz.

 

Erzincanspor takım kaptanı Vedat Çimen, futbolcu Cumhur Alan ve Erzincanspor Yöneticilerinden Cengiz Özker’in öldüğü trafik kazasında kafiledeki 24 kişi de yaralanmış ve Türkiye gündeminde yerleşip spor camiasında derin bir üzüntü yaşatmıştı.

 

 

 

bulancakhaber.net Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, o günden bu güne her yıl aramızdan ayrılan Cumhur Alan’ı kabri başında anıyor. Yaşar hafta içinde Bulancak İlçe Stadyumu’nu gezdiği ve adının sadece BULANCAK İLÇE STADYUMU olması karşısında çok üzüldüğünü belirtti. Oysa bu zaman kadar birçok defa haber yapmış ve hatta bu konuda eşi Nalan hanımefendi ile birlikte Spor Bakanlığına kadar ulaşan yazışmalara tanık olmuştuk. Hatta son olarak Spor Bakanlığında yazının durduğu ve Giresun Valisi ile Giresun Spor İl Müdüründen bir yazı beklendiği kadar sona gelinmişti.

 

 

Geç kalınmış bir durum yok. Şu anda Giresun Valimiz Harun Sarıfaıoğlulları ile Giresun İl Spor İl Müdürü Hasan Bulut’un yeniden yazacağı bir yazı ile Bulancak ilçe Stadyumu’nun BULANCAK CUMHUR ALAN İLÇE STADYUMU olmasını engelleyen bir durum olmadığını ve üst düzeyde bir dilekçe ile talep etmeleri yeterli olacağına inanıyoruz.

 

 

Bu konu ve bu kapsamda bulancakhaber.net olarak yaptığımız haberlerin bir bölümünün link adresini siz okuyucularımızın bilgisini tazelemesini adına haber altında paylaştık. Öte yandan yine bu konuda kamuoyu oluşturmak ve Giresun Valimiz Harun Sarıfaıoğlulları ile Giresun İl Spor İl Müdürü Hasan Bulut’un girişimlerini bekliyoruz.

 

 

bulancakhaber.net

 

https://www.bulancakhaber.net/haber/2113/sayin-bulut-cumhur-alanin-isminin-yasatilmasini-istiyoruz.html

 

https://www.bulancakhaber.net/haber/1555/sayin-bulut-halk-istiyor-cumhur-alan-ilce-stadyumu-olsun.html

 

https://www.bulancakhaber.net/haber/1460/bulancak-cumhur-alan-ilce-stadyumu-olsun.html

 

https://www.bulancakhaber.net/haber/1104/bulancak-ilce-stadyumunun-adi-bulancak-cumhur-alan-ilce-stadyumu-olmalidir.html

 

https://www.bulancakhaber.net/haber/340/cumhur-alan-kabri-basinda-anildi.html

 

 

 

 

  

 

ETİKETLER : BÖLGE HALKI CUMHUR ALAN İSMİNİ İLÇE STADYUMU VERİLMESİNİ İSTİYORUZ BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN Giresun Valimiz Harun Sarıfaıoğlulları İl Spor İl Müdürü Hasan Bulut
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi