Sayın Bulut; Cumhur Alan’ın isminin yaşatılmasını istiyoruz.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut’un, bir vefa örneği göstermesini istiyoruz
Bu haber 2016-01-08 14:00:52 eklenmiş ve 2041 kez görüntülenmiştir.

Bulancakspor’un şampiyon olduğu son maçında ter döken ve gol atan Cumhur Alan’ın bu anlamda Bulancak ilçe stadyumuna isminin verilmesini istiyoruz.

 

Bu kapsamda Nalan Alan'ın Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan’a Bulancak İlçe Stadyum'unun isminin eski eşi rahmetli Cumhur Alan'ın adının verilmesi için dilekçe verdiğini bulancakhaber.net olarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık.

 

İşte tam bu noktada, Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeni başlayan Bulancaklı Hasan Bulut'a bu konuda yardımcı ve bölge halkının da çok istediği Rahmetli Futbolcu Cumhur Alan isminin ilçe Stadyumu’na verilmesi için bilgilendirme yapılmıştı. Bu yazışmaların olduğu dönemde Spor Bakanlığının böylesi bir isim talebinde bulunulduğu ve istenilen ismim üzerinde olumlu cevap verecekleri de bulancakhaber.net olarak kamuoyu ile paylaşmış ve yoğun bir sevinçle yaşanmıştı. Hatta haberimizin ardından yurt genelinde ve yurt dışından haberimize çok sayıda olumlu yorum yoğunluğu yaşanmıştı. Bulancak ve bölgemiz ile birlikte bulancakhaber.net okuyucularımız tarafından Cumhur Alan isminin ilçe Stadyumuna verilmesini büyük mutlulukla karşılanmıştı. Bundan sonra ki yapılacak olan çalışmada en büyük payın Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut’da olduğunu duyurmuştuk.

 

 

Edinilen son bilgiye göre Bulancak kaymakamlığı tarafına iletilen dilekçenin Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iletildiği ve bu doğrultuda İl Müdürümüz Bulancaklı Hasan Bulut tarafından Spor Bakanlığına bu talebin iletildiği öğrenildi. Artık Spor Bakanlığının böylesi bir isim talebinde bulunulduğunda istenilen ismim üzerinde olumlu cevap verecekleri beyan etmesini bir kez daha hatırlatarak, Bulut’un bu kararın alınmasında büyük önem arz edeceğini kamuoyu adına belirtmek isteriz.

 

 

 

Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut’un, bir vefa örneği göstermenisi Bulancak ilçe stadyumunun adını “Bulancak Cumhur Alan İlçe Stadyumu” olarak yenilenmesini ve Cumhur Alan’ın isminin yaşatılmasını istiyoruz. 

ETİKETLER : Cumhur Alan yaşatılmasını istiyoruz Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
CUMHUR ALAN
Şükrü Uzun 2016-02-24 22:32:55
Bulancakspor'u 3. lige çıkaran golü abimiz Cumhur Alan olduğunu unutmayalım. Stadımıza en çok O'nun ismi yakışır ve O'nun ismi layıktır. sayın valimizin de bizim gibi düşüneceğine, bizim sesimize önem vereceğine inanıyorum.Yaşarken seviliyordun abicim, aramızdan zamansız ayrılışında Bulancak sokaklarına sığmayan kalabalık sevgi seliyle yüreklere sığmadın. Stadımızın adı senin adın olacak abi: CUMHUR ALAN STADI Ruhun şad olsun...
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  
Stadın Adı:Cumhur ALAN
Nuray Beylik 2016-02-24 22:13:13
Facebookta yapılan yorumları görünce içim acıyarak okudum. cumhur Alan gerek insani yanıyla, gerekse sporcu kimliğiyleörnek biriydi.bence geç kalınmış bir karar.Rahmetlinin eşi dilekçe vermeden çok önce bizim O'nun adını stadımıza vermemiz gerekirdi.Bulancakspor'un alt yapısından yetişmiş, sevdiklerine doyamamış, oğlunun baba diyen sesini bir kere duyamamış, memleketini çok sevmiş, gururumuz olmuş Cumhur'un adından başka hangi ad o stada yakışır ki? Face O'nun adının verilmesinin uygun olmayacağını okuyunca çok üzüldüm.Erzincanspor hiç düşünmeden tesislerinin adını Vedat çimen yapmışken, biz Bulancaksporlular hala Cumhur Alan'a sahip çıkmıyoruz. cumhurlar kolay yetişmiyor. Artık isim aramak yerine Cumhur Alan'a sahip çıkalım.Cumhur'umuzdan, bu kadar geciktiğimiz için özür dileyerek daha da gecikmeden O'nun adını stadımıza vermeliyiz. Bu bizim Cumhur!a borcumuzdur. Ruhun şad, mekanın cennet olsun canım arkadaşım.Sevgin yüreğimizde, ismin stadımızda olacak... Rahat uyu... Saygılarımla...
Cumhur ALAN
Serdar UZUNDERE 2016-01-11 20:27:13
Hafızalarımızda yaşayan bir efsane olan bizim jenerasyonda herkesin gerek sporcu gerekse insan olarak saygı duyduğu değerli arkadaşımız rahmetli Cumhur ALAN 'ın adının ilçe stadımıza verilecek olması bir tarihe vefa borcumuz olacaktır.Buna vesile olan ve olacak olan herkese teşekkür ederim.....
Mobil
Sercan Senel 2016-01-08 23:10:45
Stada hala daha ilçemizde futbol konuşulurken adı hasretle anılan bu toprakların evladı Cumhur Abinin adının verilmesi Bulancak'a yakışan bir davranış olacaktır. Umarım bakanlıkta bu güzel fikri destekleyerek vefakar Bulancak'a yakışan bu hareketin yapılmasına ön ayak olur.
Mobil
Seyma 2016-01-08 23:02:24
Stada en çok yakişacak isimdir şüphesiz !!
Toplam 5 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi