Bu ne ilkellik


Bu makale 2015-11-21 00:04:35 eklenmiş ve 1517 kez görüntülenmiştir.
Mehmet YAŞAR

Caddedeki Yol Kapanına bölge halkının tepkisi sert olacağa benziyor. Bulancak  Belediyesi tarafından şehrin en işlek ve ucunun özel arsa  üzerinden karayoluna ulaştığı yolun başlangıçına ters yol ihlallerini durdurmak adına kapan konuldu.

 

Aynı günde birçok araç sürücüsü hem ters yönde hem de kendi yönünde araçların lastiklerinin patlatması ise bu işte bir terslik ve ilkellik var dedirtti.

 

bulancakhaber.net olarak ilçe genelinde şehir içine hız kesicilerden tutunda yolları ve yol kenarlarını dubalarla kapatan zıhniyete bir yenisi daha eklenmesi bu çalışmaları neye göre yapıyorsunuz dedirtti. Ters yöne girenlerin lastiğini patlatan kapanlar ilk günde şekli bozulunca normal geçiş üstünlüğü olan istikametten geçenlerinde lastiklerinin patlatmasını masrafını kim ödeyecek dedirtti.  

 

bulancakhaber.net olarak ilçemizde yeni yolların açılması ve mevcut yoların yeniden göz geçirilerek istikametlerinin yenilenmesi gerektiğini defalarca yazılı ve karşılıklı sohbetlerde dile getirdik. Ancak bırakın dikkate alınmayı, ilçemize yakışmayan ve önce eğitim olması gereken trafik konusunda moderleşmeniz gerekirken ilkel yöntemlerle kapan kurulması, dubaların dikilmesi ve hız kesicilerin çoğalması ne ilçemize nede tarfik akışına yakışmıyor. Bu çalışmalar yapılırken ilçe Trafik Büro Amirliği ile istişare yapılıyor mu.

 

Aynı yol üzerinde kaldırımlar tamamen esnaflar tarafından kapatıldığı, yolun içinde kavşakta seyyar balık ve manav araçlarının hoyratça yolu istila ettiği, insanların bu düşüncesizlikten dolayı mecburen yolun içinde yürüdüğü bir alanda, Bulancak Belediyesi büyük bir iş yapmış gibi yola kapan koymasına akıl sır erdirilemedi.

 

bulancakhaber.net’ın de bizzat gördüğü ve tanık olduğu normal istikametten gelen araçın ön tekerleklerinin patlaması, gecenin o saatinde aileyi madur ettiği ve bundan doğan zararın kim tarafından ödeneceği ise oraya o anda toplanan bölge halkı tarfından merak konusu olduğu görüldü. Lastiği patlayan araç sürücüsü Bulancak Emniyet Müdürlüğünü  arayarak maduriyetinin giderilmesi ve tutanak tutulması için çağrıldığı görüldü.

 

Artık Bulancak modern ve yol haritasının silbaştan yeniden çıkarılması gerekiyor. Şu anda Orta Camii yanın da yapılan kapanlı yolun ucu cami önünde özel arsaya giriyor. Bu kapan neye göre yapıldı. Daha yolun kamulaşmadığı bir yolda kapan yapılan bu trafik işkencesi neyin nesi dedirtti.

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi