Ya, BELEDİYE yazısını silin; Ya da, HATTI KALDIRIN


Bu makale 2015-10-14 23:06:41 eklenmiş ve 1609 kez görüntülenmiştir.
Mehmet YAŞAR

Ya, BELEDİYE yazısını silin; Ya da, HATTI KALDIRIN  

 

Bulancak Giresun Belediye Dolmuş Durağı aracı yine bu gün diğer günlerde olduğu gibi kafasına göre, kraldan çok kral davranarak Bulancak’tan Giresun’a, Giresun’dan da Bulancak’a hareket etmedi.

 

Ya siz Bulancak halkıyla dalga geçiyor sunuz?, yada gerçekten bu bölge halkını hiç ama hiç dikkate almıyor sunuz?. Bulancak Belediye aracının, Bulancak bölge halkına hizmet etmek ve sosyal devlet olgusu içinde kamuyararına yapılması gereken hizmeti bilerek ve kasten yapmamaya devam ediyorsunuz.  Bu konuda daha önceden Bulancak Belediye Başkanlığına verdiğimiz dilekçeye cevap vermiyor, valililiğin bu konuda gerekeni yapacağız diyerek, “Devlette süreklilik esastır”  yazımısı dikkate almıyor sunuz?. Bulancak Giresun Dolmuş Kooperatif Başkanı Ahmet Orak ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, yazılanları hiç dikkate ve görevi kötüye kullanan araç şöforunu koruyarak suç işlediğinizi buradan Giresun valisi Hasan Karahan’a bölge halkı adına iletmek istiyorum.

 

Bu nasıl bir güç ki söylenenleri ve yazılanları dikkate almıyor, babasının arabası gibi kamumalı olan ve kamuyararına hizmet vermesi gereken, önünde BULANCAK BELDİYESİ adı bulunan aracın hareket saatlerinde keyfe göre uygulama yapılmasına izin veriyorsunuz. Hepiniz bu konuda suçlu duruma düşüyorsunuz.

 

Giresun valisi Hasan Karahan, artık bu konuda gereken ve devlette esalılık olan hizmeti yerine getirilmesi için ve nasıl ihale ile verildiği kamuoyuna açıklanmayan Giresun Bulancak Dolmuş hattının kamuyararına çalıştırdığı sözde kalan bu BULANCAK BELEDİYESİ’ne ait hizmet aracının keyfe göre değil, belirtilen saatlerde neden hareket ettirilmediği, bunu yapanın derhal o görevden alınması için yetkinisi kullanmaya davet ediyoruz.

 

Bulancak ve Bölge halkına hizmet edilmesi için alınan 2 adet Mercedes Marka Minibüsün bir tane araça düşürülmesine dahi ses çıkarmayan  halkın bu kadar da sessiz ve sorgusuz, hoşnutsuz seyahat ettiği araç şoförü şikayet etmemesini anlamış değiliz. Bu aracı kullanan kişi Dolmuş Durağı Başkanı Ahmet Orak’tan mı, yoksa Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’dan mı, talimat alarak bu hizmeti aksatıyor. Bu ceza neden bölge halkına zulm şeklinde sunuluyor. Herhalde yazın kafasına göre klima çalışmayan diyen şoför, kışında ısınma için klimanın soğuk olduğunu söyleyecektir.   

 

Bu gün, 14.10.2015 tarihinde saat 10:00 ve 11:00 da bizzat takip ettiğim Bulancak kalkış saatlerinde araç neden kalkmadığı değil, bölge halkı neden madur bırakıldığını sormak istiyoruz. 

 

Bu keyfi ve adı BULANCAK BELEDİYESİ olan  minibüsü “Ya, BELEDİYE yazısını silin; Ya da, HATTI KALDIRIN” dedirtti.   

 

 


Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi