Adı gibi kapalı “Bulancakspor salonu”ne zaman faliyete geçecek


Bu makale 2015-08-24 22:56:25 eklenmiş ve 1640 kez görüntülenmiştir.
Mehmet YAŞAR

 

Adı gibi kapalı “Bulancakspor salonu”ne zaman faliyete geçecek

 

 

Bir zamanlar içerisinde bölgesel lig Voleybol takimlarının müsabak yaptığı, ilçe ve ilimizde gerçekleşen birçok şampıyonlukların yaşandığı kapalı Spor salonumuz adı gibi “KAPALI”...

 

 

Bulancak Kapalı Spor salonun da kimi zaman yağmurlu havalarda Bulancak’ta spor kulüplerinin çalıştığı ve ilçemizin sözde spor kompleksi denilen kapalı spor salonu tam olarak 1,5 yldan bu yana hizmet vermiyor.

 

 

Hiçbir yetkili de çıkıp bir açıklama yapmaması akılları karıştırıyor. Adeta kulaktan kulağa oynayan spor camiası ve olup bitenden haberi olmayan bölge halkı spor salonumuz var diye sevine dursun, Bulancak Spor Salonu kaderine mi terk edildi.

 

 

 

Sözde 1,5 yıl önce tadilay yapılacak diye spor müsbakalarına ara verilen kapalı spor salonunun neden ve niçin yapılmadığı merak konusu oldu. Bölgemizde birçok yerleşim yerinde yer bulunmazken, Bulancak ilçesinde adeta spor kompleksi olarak hizmet vermesi gereken alanın bir türlü yapılmaması kafaları karıştırıyor. Okulların açılmasına az bir zaman kala birçok velilinin il dışında idman yaptıkları için çocuklarını spor salonudan uzak tuttukları ve kaybedilen zaman ve şampıyonluklardan kim sorumlu sorusu net olarak yetkililerde olduğu açıkça görülmektedir.  

 

 

Önceki yıllarda spor okullarıyla birlikte  judo, taekvando, karate, güreş voleybol, hentnol ve birçok eğitim ve kurumların turnuvalar yaptığı Bulancak Kapalı Spor Salonu neden hale yapılmıyor. Bunca geçen zaman sonrasında bir de ihale sürecini yaşayacak olursak her halde bir veya 2 yıl daha beklemek bölge halkına ve genç yeni nesil spor camiasına büyük haksızlık yapılmış olacaktır.

 

Şampiyon voleybol takımlarımız ve birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Kapalı Spor Salonumuz en son Goalball Futbol Türkiye elemelerine ev sahipliği yapmıştı.

 

 

Bulancak Kapalı Spor Salonu tabelesi bulunan spor salonunun bir an önce hizmete açılmasını isteyen Bulancaklılar, “Yetkililer her zaman gençleri spora kanalize edelim derler. Ancak, ilçemizde güzel bir salon olmasına rağmen, gençlerimiz buradan istifade edemiyorlar” diye konuştuları duyuldu.

Bulancak 1,5 yıldan bu yana kapalı spor salonun da antrenman yapılmıyor. Bu nedenle geleceğin başarılı sporcuları adeta başka etkinliklere ve olumsuzluklara itildiği de konuşulanlar arasında yer aldığı açıklandı.

 

 

BU YAŞANLARIN SORUMLUSU KİM?  

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi