Verilen hak!, daha uygun yere dikilecek. Ya, diğer haklar ne olacak?


Bu makale 2015-08-21 23:32:23 eklenmiş ve 1420 kez görüntülenmiştir.
Mehmet YAŞAR

Verilen hak!, daha uygun yere dikilecek. Ya, diğer haklar ne olacak?

 

Bulancak Atatürk Caddesi üzerinde yol ortasına yapılan çalışma da araç park edilmesi için cep bırakılan alanın ve özellikle engelli araçları için dikilen levhanın bu çalışmadan dolayı iptal edildiği görülmüştü.

 

“Yol üzerinde artık hiç bir anlamı kalmayan Engelli Araç Park levhasının da sökülmesi gerektiği, aksi takdirde burada levha var diyerek arabasını park edecek olan bir engelliye bu durumu anlatmak zor olacaktır” haberimiz üzerine levhanın yerinden söküldüğünü gördük.

 

Bir taraftan diktiniz, bir taraftan da sökmeyi unuttunuz haberimiz ses getirmesinden dolayı Belediye ye giderek, “sökülen levhayı ne yapacaksınız” sorumuza; Belediye den yetkililerin, “ en uygun yere tekrar dikeceğiz” sözleri bizleri mutlu etmiştir.  

 

Daha önceki Belediye Meclis Kararı doğrultusunda ve ilçe Trafik komisyonunca verilen hakkın Engelliler için Bulancak Cumhuriyet meydanın da belirlenecek yeni alana dikileceği sözleri bizzat yetkililerçe söylendi. Engellilere verilen bu hakkın en kız zamanda ve en uygun yere dikilerek tekrar devam edeceği öğrenildi.

 

 

 Öte yandan kanunlarda yeri olan ve kamu hizmeti veren BULANCAK GİRESUN BELEDİYE DOLMUŞ HATTI’nın da hakları olan Engeli,yaşlı ve gazilerinde üçretsiz taşınma hakının da aynı şekilde geri iade edilmesini isteyen engelliler, yaşlılar ve gaziler Belediyenin 65 yaş üstü yaşlılara verdikleri üçretsiz taşıma kartının da eski si gibi devam edilmesini istedikleri öğrenildi. 

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi