Bulancak!... S.O.S – Meydey


Bu makale 2015-08-11 14:35:01 eklenmiş ve 1627 kez görüntülenmiştir.
Mehmet YAŞAR

Bulancak!...  S.O.S – Meydey

 

S.O.S , hemen acil durum, yardıma ihtiyaç var...

Meydey, bana yardım edin...

 

 

Bulancak genelinde birçok sıkıntıların başında artık trafik en büyük sorun olduğu görülüyor. Artık hiç bir günün diğer günden farkı kalmayan Bulancak trafiğinde kural tanımazlık ve bilgisiz araba kullanmalarda buna eklenince ilçenin S.O.S veya Meydey vermesi gerektiği görüldü.

 

Tüm bu olumsuzluklarla birlikte birde ne yeni açılan yol, nede açılması gereken acil yolların açılmaması ile birlikte yollar ve araçlar ilçemize sığmaz oldu. Birde bunlara ilçemizde uzun zamandan bu yana ilçe genelinde hiçbir yön levhası ve hiç bir trafik levhalarının yenilenmemesi eklenince her kez kafasına göre ttrafikte kural koyar oldu.

 

Esnaflar kafalarına göre iş yerinin önünü kapatmaları veya araçlarını akşama kadar iş yerinin önünde park etmeleri, reklam panolarının yolun neredeyse içine kadar bura bana ayıt demeleri, şehir içinde seyyar satıcıların yolu adeta kapatması ve bu alan bana ait demeleri ve daha birçok kural tanımazlık durumu.

Bunlardan en vahimi ise, E-5 karayolunun şehir içine terk edilen bölümünde trafik lambalarının önünde, dibinde her iki tarafa araç park edilerek sadece gidiş ve geliş istikametinin açık olması. Ayrıca sahil yolunda oto galerilerinin kaldırımları istila ettiği gibi park ettikleri araçların ön kısımlarını karayoluna kadar çıkarmaları ve burası bize ait demeleri,

 

Hele bir de salı günümüz var ki, tam bir BEKTAŞ yayla şenliği;

Pazar esnafı Pazartesi gününden gelerek E-5 karayolunun her iki tarafına araçlarını park ederek şehir merkezine girişlerinde uzun kuyrukların olmasına neden olduğu. Olaki, yanlışlıkla şehir içine giren araç sürücülerinin ve bölge halkının İstanbul trafiğini aratmayacak kadar yoğunlaştığı bu günlerde bir de sahil kenarına kasa veya reklam panosu koyarak tapulu malıymış gibi yolu kapatması içinden çıkılmaz durum almıştır.

 

Ne garip ki, bunlar yaşanırken, Bulancak İlçe Kaymakamı, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü, Bulancak Belediye Başkanı ve sorunların yaşandığı O, Mahalle Muhtarlarının sanki tüm bu yaşananlardan haberdar değilmiş gibi hiç bir şey yapmamaları karşısında,  bu sorunları yaşayan bölge halkı, araç sürücüleri ve Bulancak!...  S.O.S – Meydey çağrısı yapmakdadır. 

 

Bu nasıl bir ilçe idare etmektir, anlaşılır gibi değil?... 

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi