ÇiSim VAR


Bu makale 2015-07-19 11:48:52 eklenmiş ve 1561 kez görüntülenmiştir.
Mehmet YAŞAR


 

 çiSim VAR

Bulancak ilçesi, Ramazan Bayramında sahilde ve şehir merkezinde bayrama gelen misafirlerin sıkıntı çektiği konulardan biri tuvalet oldu. Evet yanlış okumadınız; Umumi Tuvalet oldu. Bu sebepten dolayı sosyal devlet olamadığı konuşuldu. İnsanoğlunun en temel ihtiyacı olan ve kadınıyla erkeğiyle, kızıyla oğluyla büyüğüyle küçüğüyle,  gençiyle yaşlısıyla sorun olan ve mutlaka olması gereken, fakat ilçemizde, sahilde bir tane bile olmayan umumi tuvalet olmayışı konuşuldu. Özellikle gece geç saatlere kadar hizmet veren sahilde ki çay bahçelerinin sadece çay satmak ve para kazanmak zihniyetinde kendilerine izin veren yetkililer konuşulur oldu. Bulancak sınıfta kaldı. Karadeniz’in en uzun sahili ve bu sahilde bir tane umumi tuvaleti bulunmayan en uzun sahil olarak akıllarda kaldığını bir tek bulancakhaber.net , haykırarak söylediği ve yazdığı konuşuldu.  

 

İlçemizi idare edenler, cami tuvaletinden, ibadetten para ve  medet umanlar, tuvaletlerinin kapısına kilit vuranlar. Sahilimizin ve ilçemizin utanç tablosu gibi sırıttıklarını ne zaman görecekler acaba. Güzelim karadeniz’ın gerdan gibi uzandığı sahilimize aracıyla umumi tuvalet olmadığından dolayı mola vermeden ve transit geçen insanları konuşuyorlar.

 

Ey bizi idare edenler, bunları gförüyoe veya duyuyorm musunuz?. Sahil boyunca sadece çay bahçelerinde durmak isteyip te duramayan, umumi tuvaletimiz yok diyen çay işletmecilerinden, transit yoldan geçenlerden utanmıyor musunuz? Bulancak sahilinde yayla suyundan çay yapanlar, sahil boyunca çay ocağı işletenler, size izin veren yetkililer,  hiç sahilde kızınızla ve ailenizle gezdiniz mi?. Hiç ummadık bir anda sıkışmadınız mı? Utanıp yerin dibine girmediniz mı? Tüm bu olumsuzluklarda izin veren yetkililer, ilk akla gelen sizler oluyor sunuz? Siz biliyor musunuz!... Bulancak sahilinden geçen tur otobüsü çay molası vermek için durupta, umumi tuvaletimizin olmadığını öğrendiğinde, “çok yazık, çok ayıp” deyipde hiç durmadan Bulancak ilçesinden ayrıldığından haberdar mısınız? Bu böyle giderse, korkarım tur şirketleri Bulancak’dan durmadan geçin diye not düşecekler rehber kitaplarına...  

 

Güç sizde, idari yaptırım ve ilçeyi yöneten sizler değilmisiniz?.

 

 

 

 

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi