Hadı daha ne duruyorsunuz!...


Bu makale 2015-06-25 15:51:06 eklenmiş ve 1806 kez görüntülenmiştir.
Mehmet YAŞAR

Hadı daha ne duruyorsunuz!...

Bulancak Spor Salonu edinilen bilgiye göre 6 aydan bu yana sadece incelemeler yapılan ve bir türlü bakımı başlanamayan bir Spor Tesisi olarak karşımıza çıktı. Komple bakıma alınacağını öğrendiğimiz Bulancak Kapalı Spor Salonu bu zaman zarfı içinde hiçbir sportif faliyet sunulmadığı ve adeta adı gibi kapalı bir şekilde durduğunu öğrendik. Ayrıca ilçe genelinde yapılacak olan ve yapılması düşünülen tüm faaliyetleri il veya diğer ilçelerde gerçekleştirdiklerini öğrendik. Ailerin çoğu bu sebetten dolayı çocuklarını göndermedikleri de ayrıca büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Öte yandan, Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün kendi sitesinde yaptığı açıklamada, “Sporu toplum içinde alışkanlık haline getirebilmek, öncelikle çocuk ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek, sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, vatanını milletini seven, hoşgörülü, arkadaşlık duyguları gelişmiş iyiyi-güzeli seçen elit sporcular yetiştirerek spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturarak milletlerarası alanda üstün başarılar elde edebilecek üstün, kabiliyetli sporcular yetiştirmeye katkıda bulunmak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ana görevlerindendir”.

İşte tam da bu nokta da bu sözlerden sonra, bu alanda sporcularımızın spor yapmak içinde tesislerin ve spor komplekslerinin olması gerekmektedir. Bulancak’ta genel anlamda çok şanslı olmasına rağmen spor alanında asıl yapılması gerekenler yapılamazken, başka kurumların inşaatlarını yaptığı bir ortamda 6 aydan bu yana mevcut spor salonun kapalı olması da hiç şaşırtıcı olmadığı düşünüldü. Bulancak ilçe idercilerinin genel olarak ilgisizliğin neticesinde gerektiği kadar spordan yararlanamadığı gerçeğide açıkça görülmektedir.

Bu amaçla her yıl ilimiz de yapılan branşlardan kaç tanesi Bulancak’ta yapılmaktadır diye de sormadan geçemedik. İşte Giresun İl Spor Merkezlerinin bu yılki branşları;

Atıcılık - Atletizm - Badminton - Basketbol - Bedensel Engelliler - Bisiklet - Bilardo - Boks - Cimnastik - Futbol - Görme Engelliler - Güreş - Halk Oyunları - Hentbol - Herkes İçin Spor - İşitme Engelliler - İzcilik - Judo ve Kuraş - Kano - Karate - Masa Tenisi - Okçuluk - Oryantiring - Özel Sporcular - Sutopu - Satranç - Taekwondo - Tenis - Voleybol - Vücut Geliştirme - Wushu - Yelken ve Yüzme olduğu açıklanarak bu alanda spor dallarında faaliyet gösterecekleri açıklandı.

Bulancak kapalı Spor Salonu 6 aydan bu yana kapalı. Hiçbir sportif faliyet yapılamıyor. Sadece yapılan inceleme. Bu aşamadan sonra artık sizi ancak komple silbaştan ilçemize ve bölgemize yakışır daha büyük bir spor salonunu kazandırmak olacaktır. Hadı daha ne duruyorsunuz...

 

 

               

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi