Valimizin haberi yok, Karayolları Genel Müdürlüğü'nünde mı haberi yok?


Bu makale 2015-06-11 22:26:55 eklenmiş ve 1589 kez görüntülenmiştir.
Mehmet YAŞAR

Valimizin haberi yok, Karayolları Genel Müdürlüğü'nünde mı haberi yok?

 

Bulancak sahilinde olup bitenlerden karayolları Genel Müdürlüğü'nün haberi var mı acaba!...

Giresun Valisinin haberinin olmadığını biliyoruz. Bulancak’ta karayollarının sorumluluğunda ki sahil alanın da bulunan birçok alanın kişilere verilmesi ve tamamen ticari düşünülerek yapılan alanlardan Karayolları Genel Müdürlüğü’nün  haberinin olup olmadığı merak konusu oldu. Edinilen bilgiye göre Bulancak şehir içine bırakılan eski E5 karayolunu dahi üzerine almayan Bulancak Belediyesi, diğer deniz kanerinda ki alanları çok rahat bir şekilde ticaret merkezi gibi sunuyorlar. bölge halkı Giresun valisinin ve Karayolları Genel Müdürlüğü'nün bu yapılanlardan haberinin olup olmadığı merak konusu olduğu görüldü. 

 

Kamuyararına ve bölge halkının kullanılması için hiç bir çalışma yapılmayan Bulancak sahilinde sadece  ticari düşünce ile istedikleri kişilere verilen deniz kanerları bu kadar rahat ticarete nasıl dönüştüğü soruluyor. Ama bir muatap bulunamıyor. bu konuda da hiç bir yetkili açıklama yapma gereği bile duymuyor.  

 

Ayrıca, bölge halkı için sözde Anfi Tiyatro alanınında da son günlerde oturma basamaklarına demirler yükseltilerek en üst bölge de daha geniş bir alan oluşturulurken, etrafı kapatılacak şekilde restore edilirken yetkililer neden bu ticari zıhniyete dur demediğ ise kafaları karıştırıyor. 

 

Öte yandan Bulancak sahilinde bölge halkının ve yeni transit yol üzerinde kamu adına hiç bir çalışma yapılmazken her on metrede bir çay ocağı yapılan alanda ne bir çeşme nede bir tuvalet olmaması bu nasıl bir hizmet dedirtti. Tamemen ticari düşünülen ve bölge halkının yararına hiçbir hizmet yapılmayan dolgu alanlarına yetkililerin ses çıkarmaması acaba menfaatlarımı var dedirtti.

 

Diğer taraftan Bulancak iskele mevkiinde ki alt geçittte yapılan restorasyon çalışmasından Karayollarının haberi olup olmadığı soruldu. Alt geçitti uzun zamandan bu yana çalışma yapıldığı için sağlıklı kullanılmadığı görüldü. Bölge halkı alt geçide yapılan kilitli kapıya da bir anlam veremediler. Sözde eski karadeniz evleri yaptıklarını açıklayan yetkililer neden bu kadar uzun süren bir çalışma yaptıkları merak konusu oldu. Öyle ya ne yağmur yağıyor nede kar. Çalışılan alan kapalı bir ortam. Neden bu çalışma uzun suruyor. Üst yoldan geçen bir kişi kaza yapsa kim sorumlu olacak.

 

Bulancak halkı, Bulancak Cezaevi mevkiinde sadece mescit ve çeşme yapılacak sözleri ile yapılan çalışmanı sonucunda bir işletme yeri hazırlandığı öğrenilirken acaba bu alt geçittte nostaljı bir alt cafeye mı dönüşecek sorularını akıllara getirdi.

 

Bölge halkının sahil boyunca üçretsiz bir tuvaletinin olmadığı ve çeşme alanlarının bulunmadığı sahilimiz bu kadar rahat ve bu kadar ticari zıhniyetle kullananlardan haberlerinin olup olmadığı soruldu. Sayın valimiz, bu kamuyararı adına hiç bir çalışma yapılmayan ve tamamen ticari düşünülerek kişilere sunulan bu alanların sahibi ve denetleyeni yok mu dedirtti.

 

 

 

 

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi