ADAM GİBİ ADAM, Kerim AKSU


Bu makale 2019-03-11 16:38:13 eklenmiş ve 83443 kez görüntülenmiştir.
Mehmet YAŞAR

 

Hafta  sonu ulusal kanalda yayın yapan bir programda izlediğimiz bölge insanlarının tam anlamıyla yanlı ve kişiye hedef alarak yaptıkları program bizleri hiçte şaşırtmadığı gibi mavinin huzur veren rengini soldurdu.

 

Adı mavi olan fakat yaptığı yayın ile maviliğe leke süren sözde kanal Hükümetin veya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün yapması gereken çalışmaları Giresun Belediye Başkanlığı’nın yapması gerektiğini söyledi.

 

Fakat Belediyelerin yapması gereken çalışmayı yapan ve bölgemizin evladı Rahmetli Halk ozanımız Arif Ozan’ın adının verileceğini ise kendince “fantezi “ yapıyor cümlesiyle ifade etmesi ne sarı basın kartı sahibiyim sözlerine ne de basın yayın ilkelerine sığmadı. Hatta daha da ileri gidecek “ölen bir insanın seçim propagandası yapıyorsunuz “ diyecek kadar da küçülmüşlerdir. Daha siz Giresun Belediyesi Konservatuvarı ve Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu ile kültür ve sanat ordusu olduğunu bilmiyorsunuz? Hatta ve hatta Şehir Tiyatrosunun şahsına ait Otobüsü olduğu ve otobüsün üzerinde sanata dair figürlerle şehir şehir Giresun ismi ile dolaştığından haberiniz var mı?  

 

Siz sanattan bahsediyorsunuz ama daha siz kanalınızda Akın İshakoğlu’nun şu sıralar hit olan PARDON klipini yayınladınız mı? Kendisinden haberiniz var mı? Siz daha Songül Yılmaz’ı tanımıyorsunuz? Siz Kadir Üstündağ’ı tanıyor musunuz? TRT de 6 tane repertuvarı bulunan ve kendisinin derlediği “OY BULANCAK, BULANCAK DERE BOYU KAVAKLAR”  kendisinin derlediğinden haberiniz yok.

 

Ayrıca Giresun’un tek girişi var diyorsunuz da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her gelişinde güzergâhına göre istediğiniz yerden şehir içine yol açan yetkililer sizin dediğiniz gibi Giresun ve bölge halkını merkeze girişini tek bir yerden vererek cezalandırıyor mahkûm ediyorsunuz! Siz de bunu Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun beceriksizliği olarak anlatıyorsunuz. Siz bu anlattığınıza inanıyor musunuz ki biz inanalım. Kim inanır derseniz ancak, Kadir İnanır.

 

Ayrıca ülkücülerden bahsediyorsunuz ama bilmenizi isterim, Giresun’da Milliyetçi Hareket Partisi,  Adalet ve Kalkınma Partisi’nin çatısı altında kendini sunuyor bilesiniz. En son hafta sonu oynanan Giresunspor’un müsabakasında Ak partililerin arasında Giresun Belediye Başkanlığına çıkan eğer bir ittifak yapılacaksa MHP çatısı altında olmalıdır diyen Dr. Hasan Yılmaz’ı Ak parti çatısı altında olduğu görüldü.

 

Bir yayıncı olarak üslubunuz hiç olmadı. Hele ki, hükümetin veya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün Mavi Gölden tutunda, yayla yollarını elinize dilinize aldığınız yayın tam bir komediye dönüştürdünüz.

 

 

Siz farkında değildiniz ama biz izleyiciler siz konuşurken arkanızda ki sunduğunuz muhteşem Giresun resimleriyle çok mutlu olduk. Daha siz tam otomatik park alanının gelişmiş ülkelerde tamamen insansız yüzlerce aracın kendi kendine park edecek olmasını bu mu vizyon diyecek kadar da sığlığınız ortaya koydunuz.

 

 

Babamın bana bir söz vasiyetini hatırlattınız için teşekkür ederim. Babam derdi ki, “OĞLUM KENDİNİ MET ETME. KENDİNİ MET EDENLERDEN UZAK DUR. BIRAK BAŞKALARI SENİ MET ETSİN”

 

Farkında olmadan ADAM GİBİ ADAM Kerim Aksu’yu farkında olmadan ve istemeden bir kez daha yücelttiniz.

 

 

 

 


Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi