BAŞIMIZ SAĞOLSUN…


Bu makale 2018-11-29 13:15:14 eklenmiş ve 93131 kez görüntülenmiştir.
Ercan TARI

Pazar gecesi acı bir telefonla uyandım,Bulancak Pazarsuyu’nda ki uygulama noktasında alkollü bir sürücünün polislere çarptığı bilgisini alır almaz da yola çıktım,acı bir tablo idi,mesai arkadaşlarını kaybeden polislerin acılarını hissedebiliyordum,bir emekli polis çocuğu olarak aynı acıyı bende tüm benliğimde hissettim.İmdat Berçin ağabeyimiz şehitlik mertebesine irtihal etti o kazadan sonra,geride 3 yetim,gözü yaşlı bir eş,yüreği yanan bir anne bıraktı. İmdat ağabeyimizin kaderi geçti çocuklarına,5 yaşında yetim kalmış, babasız büyümüştü.Babasızlığın ne demek olduğunu çok iyi biliyordu,ne yazık ki aynı kaderi şimdi geride kalan 3 çocuğu yaşayacak.Ruhu şad,mekanı cennet olsun,geride kalanlara ise Allah sabır versin.

 

Haftaya kötü bir giriş yapmıştık ancak acı haberler de durmak bilmiyor,arka arkaya geliyordu. İstanbul Sancaktepe’de eğitim uçuşu için havalanan askeri helikopter binaların arasına düştü haberini aldık bu seferde,4 askerimiz şehit olmuş bir askerimiz de yaralanmıştı.Koca koca binaların arasında ki ufacık boşluğa düşmüştü helikopter,ömürlerinin son saniyelerinde bile vatanını milletini düşünen kahraman askerlerimiz hiçbir sivile zarar vermeden şehit oldular. Çünkü Kahraman TÜRK askeriydi onlar,Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce TÜRK milletinin başı sağolsun…

 

“Türkiye 31 Mart 2019'da ki belediye seçimleriyle birlikte Anayasa değişikliği referandumları da dahil 8 yılda 8. kez sandığa gidecek. Bu 8 seçimde devletin kasasından,vatandaşın cebinden tam 2 milyar 487 milyon 800 bin Türk Lirası partilere seçim çalışmaları için aktarıldı. 31 Mart 2019’da yapılacak belediye seçimlerinde ise Hazine'den 5 partiye toplam 670 milyon lira yardım yapılacak.” Asgari ücreti soracak olursanız net 1603 Türk Lirası,yazıklar olsun!

 

Yerel seçimlerde adaylar yavaş yavaş açıklanırken,siyasi partilerde görev alan arkadaşlar haftada 2-3 kez Ankara’ya git gel yapıyor,yolları açık olsun,buna diyecek sözümüz yok ancak bu gidiş gelişler kendi ceplerine mi fatura ediliyor,yoksa bizim ceplerimize mi merak ediyorum,eğer ki bizim cebimize fatura ediliyor ise ve bizler de elektriğiydi,kömürüydü,suyuydu,her gün gelen zamlardı, ay sonunu kıt kanaat getiriyorsak,geçen bir gram hakkım helal olmasın!

 

Bulancak’ta 15 Temmuz Şehitleri Caddesi’nde ki dış cephe kaplama işinin tehlikesinden defalarca bahsettik,sıfır iş ve çevre güvenliği içerisinde yapılan bu çalışmaların bir an önce usulüne uygun hale getirilmesi için yetkililerin adım atmasını bekledik ancak tabii ki kimsenin umrunda olmadı.Gelişi güzel yapılan çalışmanın zarar verdiği insanları da hem gazetemizde hem de sosyal medya hesaplarımızda paylaştık ama yok yine kimsenin umrunda olmadı.Şikayetler edildi ama ne çare sonuç yok.Bu sefer de işin bittiği yerlerde yüklenici firma olanca malzemeyi,çar çöp ne varsa bırakıp gidiyormuş,şikayetler edilmiş ancak tabii ki yine bir dönüş yok!

 

Bu hafta ki yazımı şu güzel sözle noktalamak istiyorum;

“Kurt Kışı Geçirir Ama Yediği Ayazı Unutmaz”

 

Haftaya görüşünceye dek,hoşçakalın…

 

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi