Sahilde kesilen park cezalarının vicdanları sızlatmasını istiyoruz! Trafik keşmekeşliğini lütfen fırsata çevirmeyin?


Bu makale 2017-08-17 15:14:51 eklenmiş ve 1228 kez görüntülenmiştir.
Mehmet YAŞAR

bulancakhaber.net Bulancak genelinde İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Trafik cezalarını askıya alınmasını Bulancak Belediye Başkanlığı’nın da otoparkları da ücretsiz yapılmasına davet ediyoruz.  

 

 

 

Bulancak ilçesinde yol kenarına yapılan cepleri sahiplenen esnafın, taksicinin hatta marketin bile yolun içine adını yazarak burası bana ait dediği bir ortamda nasıl olurda siz yetkililer park cezası yazarsınız. Bu durum sizlerin vicdanını hiç sızlatmıyor mu? Ayrıca sahilde yazdığınız park cezaları hiç mi hiç etik değil. Bir tarafta kaldırımları, yol kenarında ki cep park alanlarını,  emniyet yolunu kapatan park yapan Oto galericileri görmeyeceksiniz. Öte ki tarafta ise otoparka girmedi diye yol kenarında ki araçlara park cezası keseceksiniz. Bu işte bir yanlışlık ve bu işte bir vicdan muhasebesi yapmanızı diliyorum.  Bulancak Emniyet Trafik Büro Amirliğinin veya Bulancak Belediye Trafik Zabıta Amirliğinin kestiği cezaların iptal edilmesini bölge halkına bu kadar yoğun ve her tarafın kazıldığı bir ortam da cezayı reva göremezsiniz diyoruz. Bulancak ilçesinin sil baştan yeniden yollarının bir düzene girmesi ve yönlerinin derhal yenilenerek yön levhalarıyla gösterilmesi gerekiyor. İlçe genelinde ana yolların her bir tarafı çamur deryası ya da kazılmış çukur veyahut da kazılmakta olduğu bir zamanda siz nasıl olurda park cezalarıyla uğraşırsınız. Bulancak sahil bandında kamu alanlarını halkına yürüyüş, bisiklet, yeşil alan gibi çalışmalar yerine sosyal belediyecilikten uzak otopark alanları yapacaksın şehir içinde yaşayan halkına yer göstermeyeceksin, ya da planda var olan evlerin altını kağıt üzerinde park göstereceksin sonrada yola park etti diye ceza keseceksin yok öyle yağma. Bulancak’ın en büyük sorunu yolların hangi yön tek yön mü değil mi belli olmaması ile karşı karşıya bırakılmıştır. Sosyal belediyecilikten dem vuracaksınız ama icraatta ilçe trafiğinin içinden çıkılmaz durumunu fırsata çevireceksin.

 

 

 

 

Bulancak genelinde her iki kurumun yanlış park eden sürücülere kestiği cezalar ne kadar adaletli. Giresun Bulancak ilçesinde trafik bilmecesi yaşanıyor. Bulancak’ta şehir içinde yapılan yol ve alt yapı çalışması araç trafiğini felç ettiği bir ortamda yetkililerin yeterli yol gösterici veya yardımcı olmadığı ilçede yanlış yere park ettikleri için kesilen cezaların hiç mi hiç adaletli olduğunu söyleyemezsiniz. Özellikle sahilde kesilen park cezaların vicdanlarını sızlatmasını istiyoruz.  

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi