Muhtarları ARA SOKAK’larda, ARA CADDE’lerde gezenken gördünüz mü?


Bu makale 2017-02-04 11:47:31 eklenmiş ve 1346 kez görüntülenmiştir.
Mehmet YAŞAR

Siz ancak çalışmalara Alet olmalısınız; açıklamalar değil?

 

 

 

Muhtarların görevi sürekli gezmek ve sorunları yerinde tespit ederek o anda yetkilileri oraya toplamaktır.

 

 

Bulancak genelinde mahalle muhtarlarının yolunda ki çukurundan veya hangi muhtar gerçek anlamda ihtiyaç sahibinin olan mahallelisinde ki ihtiyaç sahibinin evinde gördünüz?. En son kimin evini ziyaret ettiniz. O kömür verdiğiniz evlere girdiniz mi? O kömürü yakacak sobası var mı baktınız mı? Unutmayın sizde siyasetin bir parçasısınız ama halktan yana siyasi kişilerden veya partilerden yana olmayan doru ve doğrudan yana siyaset yapabilir siniz. Bulancak Mahalle Muhtarlarının yaptığı açıklamada ki “Başkanımıza istediğimiz her an ulaşabiliyor, görüşebiliyoruz” sözlerini kabul etmiyoruz. Şöyle deseydiniz kabul ederdik. İstediğimiz noksanlıkları tespit yaparak yerine getiriyor. İstediğimiz yere çağırdığımızda geliyor. Sorun yerinde inceleniyor ve çözüm buluyor. Bu daha doğru olacaktır. Bulancak genelinde herhangi bir partinin açıklamasına bir cevabınız varsa Basın açıklaması yaparak cevap vermeniz daha doğru olur. Geç kalmış değilsiniz sizin adınıza bir açıklama yapıldıysa basın toplantısı yapın. Bizi de çağırın. Bu arada kar çalışmasında hanginizin mahallesinin yokuşu temizlendi. Hanginiz istek de bulundunuz bir de buna açıklama yapar mısınız? Sizler siyasete alet olamazsınız. Ancak hizmete alet olabilir siniz?   

 

 

Bulancak Merkez Mahalle Muhtarları kimsenin kendileri adına açıklama yapmalarını, kendilerini siyasete alet etmelerine müsaade etmeyeceklerini belirtiyorlar.  Bu konuda bir yazı bir söz varsa buyurun basın açıklaması yaparak onu dile getirin. Siyasete alet olmayalım derken bile siyaset yaptığınız farkında değil misiniz? Kendileri kimsenin siyasete alet edemeyeceğini açıklarken bile siyaset yaptığınızı görmüyor musunuz? Sizler ancak olsanız hizmete alet olabilirsiniz. Buda en doğru bir duruştur. Kaldı ki bir siyasi parti açıklama yapıyorsa bu yurt genelindedir.  Bunu iyi analiz ederek olaya konuya açıklama getirin. Bu arada sizi hiç toplu halde açıklama yaparken görmedik.  Ya yemekte buluşuyorsunuz ya da sabah kahvaltılarında. Hani şöyle bir de basına toplu halde açıklama yapında bizde soru cevap şeklinde bilgili bir açıklama yayınlayalım. Halkın temsilcilerini sadece mühür basarken aramayalım.

 

 

Bulancak Mahalle sakini olarak ben Mehmet Yaşar, kendi oturduğum mahalle sınırları içinde Muhtarım Murat Yirmibeş’e soruyorum. Bulancak Mahalle Muhtarı olarak Barbaros İlkokulu önünde ki giriş ve çıkış sorunu olan trafik keşmekeşliğinde bir açıklama veya bir çalışma yaptınız mı?  Pazartesi okullar açılıyor. Yetkililerle yazışmanız var mı? Bırakın yazışmayı sözlü görüşmeniz oldu mu? Bu konuda hiçbir fikriniz veya projeniz var mı? Ayrıca adı var olan Hacı Mustafa Zeki Kurtoğlu’nun Meydanı hakkında ne düşünüyorsunuz. Mahalle sakini olarak buradan soruyorum. İster tek cevap verin, isterseniz toplu halde. Bulancak şehir merkezinde ki Muhtarları çalışma yaparken, araştırma yaparken görmek istiyoruz.

 

 

Whatsapp Haber hattı; 0535 766 41 99           

 

 

 

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi