SP “Bu Havaalanı Kimin?”

SP “Bu Havaalanı Kimin?”
Bu haber 2015-05-24 21:41:21 eklenmiş ve 987 kez görüntülenmiştir.

SP “Bu Havaalanı Kimin?”

 

Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Ömer Öztürk Ordu-Giresun havalimanı açılışında Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya söz verilmemesini eleştirerek AKP yöneticilerine bu havaalanı kimin? Diye sordu. Ömer Öztürk açıklamasının devamında; “Or-Gi havalimanı’nın açılışında Ordu belediye başkanı konuşma yapmış fakat Giresun belediye başkanı Kerim Aksu’ya teşekkür konuşması yapması için söz verilmemiştir. Ayrıca protokol de dahi yer ayrılmamıştır. Ben AKP yöneticilerine soruyorum Bu havalimanı hangi ilimize ait? Ortak havalimanı mı? yoksa Ordu Havalimanı mı?

Saadet Partisi olarak daha önce havalimanı konusunda yaptığımız açıklamalarda endişemizi dile getirmiş ve havalimanından sadece yolcu olarak istifade edeceğimizi söylemiştik. Açılışta yapılan tutum ve davranışlar bizim haklılığımızı ortaya koymaktadır.” Dedi.

Giresun halkının zamanında bu havaalanı için birikimlerini çıkarıp verdiğini belirten Ömer Öztürk, iktidar partisinin kendi parası ile yapılmış gibi tutum ve davranışlar içerisine girdiğini vurgulayarak; “Bu havalimanına Giresun halkı zamanında birikimleriyle destek olmuştu. Ama AKP yöneticileri sanki kendi paraları ile yapılıyormuş gibi bir hava yaratmaktadırlar. Or-Gi havalimanına zamanında birikimleriyle destek Giresun halkını temsilen açılışa katılan Kerim Aksu’ya söz verilmemesi, Giresun’a yapılan büyük bir haksızlık ve en büyük hakarettir. Ayrıca havalimanının tam bitmeden açılması da tamamiyle bir seçim yatırımıdır. Cumhurbaşkanının da iktidar partisi ile beraber ortak miting yaparak bu açılışa katılması da tarafsızlığına gölge düşürmüştür.” dedi.

 

 

 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak SP Bu Havaalanı Kimin ?
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi