

|
|
|
38. Uluslararası Giresun Aksu Festivali Programı içinde yaralan 2’li Briç Turnuvası sona erdi. Giresun Aripsas Cafe ‘de 23 Mayıs günü yapılan turnuva sonunda Samsunlu 2’li Birinciliği ve İkinciliği elde etti. Ordulu ‘li üçüncü oldu.
Briç Federasyonu Orta Karadeniz Temsilcisi İbrahim Arslan, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve İzmir’den 104 briç sporcusunun turnuvaya katıldığını belirterek şu bilgileri verdi; “ Görevli 4 hakemin değerlendirmesi ile sonuçlar belirlendi. Burada amaç zekâ ve beyin sporu olan briçin tanıtılması ve sevdirilmesidir. Vücudumuzu nasıl spor zinde tutarsa, beynin zinde kalması için her yaşta briç oynamalıyız. Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya bize bu imkânı sağladığı için sporcular ve briç sporu adına teşekkür ediyorum. Gelecek yıl Türkiye Şampiyonluğu düzenlemek istiyoruz. “
Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy kendisinin de lisanslı eski bir briç sporcusu olduğunu hatırlatarak; “ Öncelikle sizlerle birlikte olmaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek isterim. Belediye Başkanımız Sayın Kerim Aksu’nun selamlarını iletiyorum. Gelecek yıl daha organize, daha yüksek katılımlı bir turnuva düzenlemek isteriz. Bunun için il temsilcilerimizin öncülük yapmasını istiyoruz. Briç sporuna hizmetlerinizden dolayı hepinizi kutluyorum” şeklinde konuştu.
Giresun Aksu Festivali Briç Turnuvası’nda birinci olan Samsunlu ‘2’li Ertuğrul Mayadağlı, Resul Geçkin’e kupaları Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy tarafından , ikinci olan Samsunlu ‘2’li Turgay Mayadağlı, Niyazi Alhas’a kupaları Samsun İl Temsilcisi Rıfat Doğan , üçüncü olan Ordulu 2’li Aysel Kantekin, Murat Tokatlı’ya kupaları Ordu İl Temsilcisi Rıfat Doğan tarafından verildi.
|
|
|