Karadeniz insanı hem çalışır, hem de semaverle keyif yapar

Bölgemizde havaların ısınmasıyla birlikte birçok bölge halkı fındık bahçelerinde ve tarlalarında çalışmak üzere köylerine gittiler.
Bu haber 2015-05-14 23:39:46 eklenmiş ve 1699 kez görüntülenmiştir.

Karadeniz insanı hem çalışır, hem de semaverle keyif yapar

 

 

 

Bölgemizde havaların ısınmasıyla birlikte birçok bölge halkı fındık bahçelerinde ve tarlalarında çalışmak üzere köylerine gittiler. Bunlardan bir tanesi de kesik aile ile Baydere ailesi oldu. Her iki aile çalışanları tarlada ve bahçede işlerini yarıladıktan sonra mola verdiklerinde semaverde güzel bir çay keyfi yaptılar. bulancakhaber.net Yayın sahibi Mehmet Yaşar’a da semaverde çay ikram eden Kesik ve Baydere ailesi güzel bir günün yorgunluğunu eşsiz doğa manzarası ve temiz havasıyla birlikte semaverde çay içereke objektiflerimizin karşısına geçtiler. Karadeniz insanın çalışkanlığı ve keyfine düşkünlüğü ile tanınıyor olması, ailecek keyif yapmaları böyle fotograflandı. Kesik alesinin babası Vehbi Kesik, bulancakhaber.net Yayın sahibi Mehmet Yaşar’a odun ateşinde hazırlanan semaverden çay ikram ettiler. Keyiflerin en güzeli ise inşaat arabasına kendisi için öel olarak hazırlanan yatakta Hazal Ebrar Kesik yaptığı görüldü.    

ETİKETLER : giresun haber bulancak haber bulancak Bölgemizde havaların ısınmasıyla birlikte birçok bölge halkı fındık bahçelerinde ve tarlalarında çalışmak üzere köylerine gittiler
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi