Hayırlı ve Uğurlu olsun, yıkılacak olan binayı Bulancak Adliye Sarayı’na tahsiz ediyorlar

Daha düne kadar Bulancak’ta şimdi de sıra Bulancak Adliye Sarayı’nda ve yapılması için artık hiçbir sorun kalmadı sözlerini hatırlar gibiyim.
Bu haber 2015-05-14 20:38:25 eklenmiş ve 2314 kez görüntülenmiştir.

Hayırlı ve Uğurlu olsun, yıkılacak olan binayı Bulancak Adliye Sarayı’na tahsiz ediyorlar

 

 Daha düne kadar Bulancak’ta şimdi de sıra Bulancak Adliye Sarayı’nda ve yapılması için artık hiçbir sorun kalmadı sözlerini hatırlar gibiyim. Ama gelinen nokta da öğreniyoruz ki, Bulancak Adliye Sarayı başka bir bahar kaldığı duyumlarını alıyoruz. Sizin anlayacağınız boşaltılan Bulancak Hükümet Konağı ilçenin yeni adliye sarayı olacağına benziyor. Yıkılana kadar Bulancak yeni Adliye Sarayı’nın burası olacağı ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulunduğu öğrenildi. Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa İsaoğlu’nun geldiği günden bu güne dek sürekli yazışmalar ve projelerle takip ettiği “Bulancak Adliye Sarayı’nın yapılması için mücadelesinden zaferle çıktığı” sözlerinin havada kaldığı vurgulandı. Ayrıca Bulancak Cumhuriyet Başsavcısının neredeyse her ay Ankara’ya giderek Bulancak’a yakışır bir Adliye sarayı projesi hazırlattığı bilinirken gelinen noktada yıkılması karar alınan Bulancak Hükümet Konağının boşaltılmasıyla tüm odalarının Bulancak Adliye Sarayı’na tahsizi edildiği duyumu siyasetçilerimizi ne kadar  ilçemize sahip çıktığını açıkça ortaya koymaktadır. Eski Kütük Deposu olarak bilinen yerde yapılması beklenen Adliye Sarayı’nın Bulancak’ın adeta vitrini olması beklenirken yıkılacak binanın ilçemizin Adliye Sarayı olacağı görüldü. 

ETİKETLER : bulancak haber bulancak giresun haber Daha düne kadar Bulancak’ta şimdi de sıra Bulancak Adliye Sarayı’nda yapılması için artık hiçbir sorun kalmadı sözlerini hatırlar gibiyim
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi