Yağlı boya resim sergisi bugün Can Akengin Sergi Salonunda açıldı

Yağlıboya resim sergisi bugün Can Akengin Sergi Salonunda açıldı.
Bu haber 2015-05-14 00:10:35 eklenmiş ve 1290 kez görüntülenmiştir.

 

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce düzenlenen Yağlıboya resim sergisi bugün Can Akengin Sergi Salonunda açıldı. 

 

2014-2015 Eğitim Öğretim yılında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan yağlıboya resim kursundaki kursiyerler tarafından yapılan tabloların sergilendiği serginin açılışında konuşan Giresun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Harun Karabürk, “2014 yılı Ekim ayında 368 saat ve üç grup olarak düzenlediğimiz Yağlıboya Resim Kurslarımızda 86 kursiyerle eğitimlere başlanmıştır. Bu eğitimlerde temel sanat eğitimi sonrası kara kalem çalışmaları ile devam edilmiş ve kursiyerlerimiz birazdan göreceğimiz düzeyde yağlıboya eserleri çıkaracak seviyelere ulaşmışlardır. Yedi ay gibi kısa bir sürede resim sanatında bu kadar kaliteli ürünler üretmek gerçekten de kolay değildir. Ama kursiyerlerin ve öğretmenimizin özverisi bir araya gelince ortaya çok güzel eserler çıktı. Kurum olarak bizim amacımız bu eğitimleri daha geniş kitlelere ulaştırmaktır. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak 2051 farklı programda kurslar düzenleyebilmekteyiz. Mutlaka size göre de kurslarımız vardır dedi ve sizleri de kurslarımıza katılmaya davet ediyorum” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Konuşmanın ardından serginin açılış kurdelesi Vali Yardımcısı Sayın Barış Demirtaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Necati Akkurt tarafından kesildi. Sergiyi gezen Vali  Yardımcısı Demirtaş ve beraberindekiler, tabloları beğeniyle inceledi.

Açılışa Vali Yardımcısı Barış Demirtaş’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Halk Eğitim Merkezi yöneticileri, Okul Müdürleri, kursiyerler, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Sergimiz 15 Mayıs Cuma günü saat: 18.00’a kadar açık kalacak.

ETİKETLER : giresun haber bulancak haber bulancak Giresun Halk Eğitim Merkezi Yağlı boya resim sergisi bugün Can Akengin Sergi Salonunda açıldı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi