Bulancak Belediye Başkanı Aysel Sezer oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından seçilen Güzelyalı Ortaokulu öğrencisi Aysel SEZER, Bulancak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.
Bu haber 2015-04-22 22:02:50 eklenmiş ve 1492 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Belediye Başkanı  Aysel Sezer oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından seçilen Güzelyalı Ortaokulu öğrencisi Aysel SEZER, Bulancak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Bulancak Belediyesinin,  Okul Müdürü Menderes YÜKSEL, Okul Öğretmenlerinden Ahmet DEMİR ve sınıf arkadaşları Zeynep Uzunalioğlu ve Muhammed Güneş’le birlikte gelen Aysel SEZER, Bulancak Belediye Başkanı Recep YAKAR tarafından karşılandı. Günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep YAKAR, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlamına dikkat çekerek “Ulusal Egemenlik” kavramı üzerinde durdu. Yakar, egemenliğin ulusa ait olduğunu, ülkeyi yöneten güçlerin de halk tarafından seçildiğini bunun da en basit anlamda kendi kendini yönetme olduğunu söyledi. Ülkenin geleceğinin çocuklar olduğunu ve bu yüzden de Mustafa Kemal Atatürk’ün TBMM’nin kuruluş günü olan 23 Nisan’ı çocuklarımıza bir bayram olarak armağan ettiğini dile getiren Başkan Yakar, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm dünyaya yayılmasını dilediğimiz bir bayramdır” dedi.

Daha sonra makam koltuğunu Güzelyalı Ortaokulu öğrencisi Aysel SEZER’e bırakan Başkan Yakar, yeni başkana bir talimatı olup olmadığını sordu. Talimat değil ama söyleyecek sözleri olduğunu belirten Aysel Sezer, eğitime daha fazla önem verilmesi gerektiğini, okulların gözden geçirilerek fiziki koşullarının düzeltilmesini ve Bulancaklıların çevre temizliği konusunda daha fazla bilinçlendirilmesi gerektiğini söyledi. Yine Başkan Sezer, “Bulancak Belediyesi olarak şehrimizde okullarla işbirliği yaparak Kaldırım işgalleri konusunda esnaflarımızı kaldırım işgali yapmamaları, kaldırımların özellikle çocuklar olmak üzere yayalara ait olduğunu” hatırlatmaları amacıyla Belediye ve Okullar proje yaparak bir grup öğrenci ile tek tek bütün esnaflar gezilebileceğini” söyledi.

Bulancak’ın 23 Nisan’daki Belediye Başkanı Aysel SEZER ‘i dinleyen Recep Yakar, gelişmiş insan gücünün ana kaynaklarının okullar olduğunu ve bu yüzden de üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getireceklerini söyleyerek öğrencileri uğurladı.

 

 

ETİKETLER : giresun haber bulancak haber bulancak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Güzelyalı Ortaokulu Aysel SEZER Bulancak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi