Ordu Uğur Hazırlık Lisesi için, 12 Nisan Pazar günü bursluluk ve kabul sınavı yapacak


Bu haber 2015-04-10 21:36:59 eklenmiş ve 1523 kez görüntülenmiştir.

 

 

Eğitim dünyasında yeni bir dönemi başlatarak Üniversite Hazırlık Okulları’nı hayata geçiren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, önümüzdeki eğitim öğretim döneminde kapılarını açacak olan Ordu Uğur Hazırlık Lisesi için, 12 Nisan Pazar günü bursluluk ve kabul sınavı yapacak.

 

Uğur Hazırlık Liseleri 8, 9, 10 ve 11. sınıflar için sınavla öğrenci alacak. 12 Nisan’da yapılacak olan ve genel yetenek değerlendirmesinin ardından öğrenciler mülakat sonucu kabul edilecek.

Uğur Hazırlık Liseleri’nin Akademik Kur Sistemi’nden kariyer planlama modeline, fiziki yapısından öğretmen kadrosuna, özgün yayınından yıllık çalışma programına kadar okul dışında hiçbir eğitim gereksinimi kalmayacak şekilde tasarlanmış özel ve farklı bir Anadolu lisesi olduğunu vurgulayan Ordu Uğur Hazırlık Lisesi Kurucu Temsilcisi Kaya Aydın, “Uğur Hazırlık Anadolu Liseleri’nde her öğrenci, alanında uzmanlaşmış 3 ayrı danışman tarafından takip edilecek. Öğrencilerin okul dışındaki zamanlarını ve tüm pazar günlerini kendi ilgi alanlarına ve gelişimlerine ayırma olanağı bulacak” dedi.

Aydın, UHL’nin Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde açılan bir özel lise olduğunu, bugün düşünülüp yarın hayata geçirilmiş bir model olmayıp, eğitimi bilen birçok bilim insanı, eğitimci ve yöneticilerle 2 yıldır üzerinde çalışılan bir sistem olduğunu da kaydetti.

ETİKETLER : giresun haber bulancak haber bulancak Ordu Uğur Hazırlık Lisesi için 12 Nisan Pazar günü bursluluk kabul sınavı yapacak.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi