Piraziz’e bahar geldi. Bulancak’a ne geldi...


Bu haber 2015-03-24 20:05:19 eklenmiş ve 1383 kez görüntülenmiştir.

Piraziz’e bahar geldi. Bulancak’a ne geldi

 

 

 

Gece ile gündüz uzunluklarının eşitlendiği gün olan ve baharın müjdeleyicisi olarak kabul edilen Nevruz Kutlamaları Piraziz ilçesinde düzenlenen programla kutlandı.

          Piraziz Şehit Öner Güner Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen kutlama programı, İlçe Kaymakamı Ahmet Müfit Dağ, İlçe Jandarma Komutanı Fuat Günaydın, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

         Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program, Piraziz Şehit Öner Güner Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan şiirlerle ve halat çekme yarışı, çuval yarışı güreş müsabakası ve konuklar arasında yapılan yumurta tokuşturma yarışmaları ile izleyenlerin hoş vakit geçirmelerini sağladı.

         İlçe Kaymakamı Ahmet Müfit Dağ, İlçe Jandarma Komutanı Fuat Günaydın, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sut tarafından Nevruz Ateşinin yakılması, Örste demir dövmenin akabinde konuklara ikramlarda bulunulmasıyla devam etmiş  ve  ardından duası yapılarak program sona ermiştir. Öte yandan bu programların her yıl yapıldığı Bulancak ayağında ise hiç bir ses çıkmaması, ateşin yanıp yanmadığını göremememiz, hiçbir örs sesi duyulmaması, bölge halkına bilgi verilmemesi ve basının haberi olup olmadığına dair bir davet yok idi. Yanı sizin anlayacağınız bırakın nevruzu öyle bir program düzenlenmiş olmalı ki, ses çıkarmadan kış uykusundan hiç kimse uyandırmadan yapıldı dedirtten bir program yapıldı galiba. Piraziz Mülki amirlerini tebrik ederiz. baharı halkıyla kutlayan öğrenciler bahar sevinçi yaşatan İlçe Kaymakamı Ahmet Müfit Dağ, İlçe Jandarma Komutanı Fuat Günaydın, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Vatandaşlar tebrik ederiz. siz her şeye layıksınız. 

ETİKETLER : Giresun haber Bulancak haber Bulancak Piraziz bahar geldi Bulancak’a ne geldi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi