KAYMAKAM KOÇ, TERAZİ SOKAK ESNAFINI ONURLANDIRDI.


Bu haber 2022-10-29 15:37:37 eklenmiş ve 1008 kez görüntülenmiştir.

 

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Giresun Bulancak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları her yıl olduğu gibi bu yılda Bulancak Mahallesi Terazi Sokak esnafları tarafından bir başka güzel kutlandı.

 

 

Bulancak Terazi Sokak esnafı diğer Milli Bayramlarımızda olduğu gibi farkını sokaklarını Türk bayrakları ile ay yıldızlı balonlarla süsleyerek ve milli marşlarımız eşliğinde milli duyguların yoğunlaşmasını sağladılar.

 

 

 

Bu güzel çalışmadan dolayı kendilerini ilçe kaymakamı Ünal Koç, Cumhuriyet Bayram programından sonra ziyaret etti.  

 

 

Daha önceki bayramlarda ve Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümünde Bulancak ilçesinde en güzel ve en özel yer olarak gösterilen Terazi Sokak esnafını İlçe kaymakamı onurlandı ve gururlandırdığı objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Caddesi ile iç içe olması sebebiyle adeta bayramın başladığı nokta olarak gösterilen Terazi Sokak esnafı Bulancak kaymakamı Ünal Koç’un kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı çok mutlu ve memnun kaldıklarını etrafını sevgiyle çevirerek gösterdiler.

 

 

 

Bu zaman kadar ilk kez kendilerini bu şekilde içten ve samimi ziyaret eden Kaymakam Ünal Koç’a büyük ilgi ve saygı gösterdikleri görüldü.

 

 

Öte yandan Terazi Sokak esnafını ziyaret eden Kaymakam Koç’un, “böylesi özel ve güzel bayramımızı birlik ve beraberlik içinde bir araya gelerek sokaklarını süsleyen ve kutlayan esnafı tanımak ve tebrik etmek istediği” öğrenildi.

 

 

Bu özel ve güzel güne tanık olan bulancakhaber.net objektiflerinin karşısına geçen Terazi Sokak ve ilçe Kaymakamı Ünal Koç, böylesi kutlamaların Bulancak geneline yayılmasını ve bayram kutlamalarının örnek olmasını istediler. Ziyarete İlçe kaymakamlık Yazı işleri Müdürü Kadir Tanrıverdi ‘de eşlik ettiği görüldü.

 

 

 

ETİKETLER : KAYMAKAM KOÇ TERAZİ SOKAK ESNAFINI ONURLANDIRDI bulancak haber giresun haber bulancak giresun istanbul izmir ankara cumhuriyet bayramı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi