KANUN TEKLİFİ OLARAK SUNULMASIN İSTİYORUZ

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan başta olmak üzere, Milletvekillerinin de hiçbir parti gözetmeksizin bu teklif mutlaka TBMM sunulmalıdır.
Bu haber 2022-07-07 16:09:13 eklenmiş ve 317 kez görüntülenmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan başta olmak üzere,  Milletvekillerinin de hiçbir parti gözetmeksizin bu teklif mutlaka TBMM sunulmalıdır.

 Yurt genelinde Belediyelerin organize ettiği defin işlemlerinin Diyanet İşleri Başkanlığı’na devredilmesi gerekmektedir.

 

 

Bunun içinde mutlaka Diyanet İşleri Başkanlığı bu zaman kadar özellikle sosyal belediyecilik ve insana insanca değer veren defin işlerinde A’dan Z’ye tüm olması gerekenleri yapan belediyelerle koordineli bir şekilde çalışması yapılmasını diliyoruz. Bunun da TBMM’de mutlaka soru önergesi verilerek yasalaştırılmasını istiyoruz.

 

Sosyal medya alanında internet gazetemiz bulancakhaber.net ve canlı yayın yaptığımız BULANCAK HABER platformlarında her fedasında gündeme getirdiğimiz bu düşüncenin yetkilerce yasalaştırılmasını ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Belediyelerle birlikte ortaklaşa defin işlerini yapmalarını ve gazhanelerin protokol ile müftülüklerce işlem yapılmasını yasa gereği hiçbir ücret alınmadan yapılmasını diliyoruz.

ETİKETLER : KANUN TEKLİFİ OLARAK SUNULMASIN İSTİYORUZ bulancak haber giresun haber bulancak giresun izmir istanbul ankara recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı diyanet işleri başkanlığı ali erbaş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi