ÇARŞAMBA’NIN FENOMENİ NECDET DERVİŞOĞLU

Bu kapsamda Çarşamba gününün fenomeni olan, yurt içi ve yurt dışı izleyicisi her gün artan Necdet Dervişoğlu yayın akışını farklı bir sunum getirdi.
Bu haber 2022-07-07 14:31:42 eklenmiş ve 415 kez görüntülenmiştir.

Giresun Bulancak ilçesinde 20 yıldan bu yana basın mensubu olan, 11 yıldan bu yana sosyal medya alanında internet gazetesi bulancakhaber.net olarak hizmet veren  ve son 6 yıldan bu yana da her gün hafta içi canlı yayın yapan BULANCAK HABER adıyla kamuoyuna bilgi sunan Mehmet Yaşar, yayın akışını zenginleştiriyor.


 

Bu kapsamda Çarşamba gününün fenomeni olan, yurt içi ve yurt dışı izleyicisi her gün artan Necdet Dervişoğlu yayın akışını farklı bir sunum getirdi.


 

 

Giresun Bulancak ilçesinde TRT Bulancak Temsilcisi, bulancakhaber.net ve BULANCAK HABER yayın sahibi ve aynı zamanda Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın siyaset içerikli yayını büyük bir beğeni ve takip ile izleniliyor.  


 

Eğitimci, Siyasetçi ve Yazar kimliği ile sunum yapan Necdet Dervişoğlu bundan böyle her Çarşamba günü 18. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Rüştü Kurt ile ekranlarınızın karşısına çıkarak yayın yapacağını açıkladı.


Necdet Dervişoğlu Mehmet Yaşar ile birlikte gerçekleştirdiği programın 2. yılına girerken izleyiciler tarafından büyük beğeni kazanmıştı. Bu beğeni ve her geçen gün artan izlenme takipçilerine bundan sonra programını önümüzde ki seçimlerin daha iyi anlaşılır ve güzel olması için farklı bir sunum getirdi.

 

18. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Rüştü Kurt ile birlikte yayın yapacaklarını açıklayan Dervişoğlu, programın sunumunu ise ilk günden bugüne 6. yılına giren istikrarlı ve kararlı yayın sunumu yapan basın mensubu Mehmet Yaşar’ın sunacağı belirtildi.

 

ETİKETLER : ÇARŞAMBA FENOMENİ NECDET DERVİŞOĞLU bulancak haber giresun haber bulancak giresun bulancak izmir istanbul ankara 18. dönem mv milletvekili rüşltü kurt
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi