Bulancak İskelesi’nde başlayan arkadaşlıkları gelinlik ve damat elbisesi giyerek taçlandırdılar.
Bulancak İskelesi’nin cazibesi, deniz mavisi ile gökyüzü mavisinin buluşmasına hayran kalan çift, tanıştıkları Bulancak İskelesi’nde objektiflerimize böyle yansıdı.
Yaşananlara, bulancakhaber.net ve BULANCAK HABER sosyal medya Televizyon Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar tanık oldu.
Trabzonlu Hürkan ve Ordu Ünyeli Esengül’ün tanıştığı Bulancak İskelesi’nde genç çift hayatlarını bir ömür boyu birleştirmek üzere düğün fotoğraflarını çektirdikleri görüldü.
Hürkan ve Esengül Uyanık çiftinin Giresun Üniversitesi Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda birbirlerinden habersiz okurlarken, birbirlerini ilk kez Bulancak İskelesi’nde görerek o gün tanışan gençler ilk göz göze geldikleri İskelede evlilik fotoğraflarını çektirme kararı aldıklarını açıkladılar.
bulancakhaber.net ve BULANCAK HABER sosyal medya Televizyon Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, her zaman olduğu gibi Bulancak İskelesi’nde günlük gezisini yaptığı esnada gelin ve damadı görerek tebrik etmiş ve orada öğrendiği bu güzel hayat hikâyesini tarihe bir not olarak okuyucularıyla paylaşmak istedi.
Yaşar, birçok konuda hikâyesi ve yaşanmışlıkları ile adeta rehber eşliğinde Bulancak İskelesi’nin gezilmesi gerektiğini açıklayan ve bu hikâyenin de dilden dile dolaşarak Bulancak İskelesi'nin bir yuvanın kurulmasına tanıklık etmenin mutluluğunu siz değerli okuyucularıyla paylaştı.
Yaşar, Uyanık çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, gelin ve damat ile günün hatırası olarak bir fotoğraf çektirdiler.
|