ADINIZA VE KURUCU LİDERİMİZE GEREKEN SAYGIYI GÖSTERİN

Kaymakam ziyaretini paylaşan ve orada adı geçen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fatoğlu, Meclis Başkanı Mümtaz Bekçi, Yönetim Kurulu Üyeleri; Aydın Karataş, Adem Çolak, Çetin İnal ve Bilal Aydemir’i reklam panosu için göreve davet ediyoruz.
Bu haber 2022-06-12 21:23:31 eklenmiş ve 1019 kez görüntülenmiştir.

 

Geçen hafta içinde odalarını ziyaret eden Bulancak Kaymakamına bilgi alışverişinde bulunduklarını kendi sosyal medya sitesinde yayınlayan Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası adından ve Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün reklam panosu'nun silik solmuş reklam panosundan haberleri var mı dedirtti.

 

 

 

Kaymakam ziyaretini paylaşan ve orada adı geçen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fatoğlu, Meclis Başkanı Mümtaz Bekçi, Yönetim Kurulu Üyeleri; Aydın Karataş, Adem Çolak, Çetin İnal ve Bilal Aydemir’i reklam panosu için göreve davet ediyoruz.

 

 

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası’nın reklam panosunun olduğu Ahmet Fatoğlu Caddesi, Ordu Giresun yolu buluşma noktasında Fatoğlu Aile Kabristanlığı önünde bulunan odanın adı, Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin silik, Türkiye Cumhuriyetinin bayrak misali haritasının renginin yok olduğu, o şehit kanıyla alınan sınırlarımızın üzerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin harita üzerinde ki Ay ve Yıldız’ın neredeyse silinmiş görüntüsü bu kadar da olmaz dedirtti.

 

 

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu konuda duyarlı davranarak gereken çalışmayı başlatacağını ve o bölgeye, odanın adına ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün reminin değiştirilerek yenilenmesini gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz.

 

 

Kaynak ve foto;

 

Bulancak-Ticaret-ve-Sanayi-Odası-439395379553048/

 

ETİKETLER : ADINIZA VE KURUCU LİDERİMİZE GEREKEN SAYGIYI GÖSTERİN bulancak haber giresun bulancak giresun Kaymakam paylaşan adı geçen Yönetim Kurulu Başkan Ali Fatoğlu Meclis Başkanı Mümtaz Bekçi Yönetim Kurulu Üye
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi