LİSELERARASI MÜNAZARA YARIŞMASI SONA ERDİ

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, Bulancak Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde düzenlenen Liseler Arası Münazara Yarışmasına ilçemizde bulunan 12 lisemiz katıldı.
Bu haber 2022-05-26 17:02:35 eklenmiş ve 526 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, Bulancak Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde düzenlenen Liseler Arası Münazara Yarışmasına ilçemizde bulunan 12 lisemiz katıldı.

 

Büyük mücadelelere sahne olan karşılaşmalar sonucunda Bulancak Anadolu Lisesi ve Bulancak Fen Lisesi finale yükseldi.

 

 

26/05/2022 tarihinde Bulancak İmam Hatip Ortaokulu salonunda gerçekleşen Münazara final mücadelesinde Bulancak Anadolu Lisesi’ni İrem BAŞDEMİR, Nurşah BİBER, Hamdi BEŞİKÇİ temsil ederken Bulancak Fen Lisesi’ni Melis Nur DUYKUN, Yiğit Hüseyin TANYELİ ve Sudenur ÖZTÜRK temsil etti.

 

 

Bulancak Anadolu Lisesi “ Küreselleşme milli değerlerin korunması açısından bir tehdittir.” tezini savunurken Bulancak Fen Lisesi ise “ Küreselleşme milli değerlerin korunması açısından bir tehdit değildir.” antitezini savundu.

 

 

Çekişmeli geçen final mücadelesinin sonunda Bulancak Anadolu Lisesi İlçe Birincisi, Bulancak Fen Lisesi ise ilçe ikincisi oldu.

 

Program sonunda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel BULUT, bu tür yarışmaların son derece önemli olduğunu vurguladı. Yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti. Münazara yarışmasının düzenlenmesinde emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlere, yürütme komisyonu ve jüri üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

 

Yarışmanın ardından ödül törenine geçildi. Yarı Finalde müsabakalarında üçüncülüğü elde eden Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ödüllerini ve kupasını Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat YÜKSEL, İkinci olan Bulancak Fen Lisesi’ne İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT, birinci olan Bulancak Anadolu Lisesi’ne ise İlçe Müftüsü Cevat ERİŞTİ verdi.

 

Günün anısına adına çekilen hatıra fotoğraflarından sonra münazara programı sona erdi.

 

 

 

ETİKETLER : LİSELERARASI MÜNAZARA YARIŞMASI SONA ERDİ bulancak haber giresun haber bulancak giresun şenel bulut kemal erişte cevat fen lisesi bal lisesi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi