EFSANA İSİM, DUAYEN GAZETECİ ERSEN KONAL

Hafta sonu yürüyüşünü 65 yıllık hayat arkadaşı hanımefendi Yüksel Konal ile kızı Gonca Akkaya ve biricik torunu Alya Akkaya ile bulancakhaber.net objektiflerine yansıdılar.
Bu haber 2022-05-16 13:37:16 eklenmiş ve 856 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun’un yaşayan efsanesi Ersen Konal’ı hayat arkadaşı eşi hanımefendi Yüksel Konal ile görüntüledik.

 

Hafta sonu Giresunspor’un kendi sahasında son maçını izlemek ve canlı yayın yapmak için yeşilgiresun Gazetesi spor yazarlarından Mete Akkaya ve Murat Bayraktar ile buluşma esnasında hafta sonu yürüyüşten eve gitmek üzere olan efsane isim gazetecilerin duayen şahsiyeti Ersen Konal’a rastladık.

 

 

Hafta sonu yürüyüşünü 65 yıllık hayat arkadaşı hanımefendi Yüksel Konal ile kızı Gonca Akkaya ve biricik torunu Alya Akkaya ile bulancakhaber.net objektiflerine yansıdılar.


 

40 yılın üstünde ve Cumhuriyetle yaşıt olan yeşilgiresun Gazetesinin bir parçası olan Ersen Konal ile bu anın fotoğrafını keçen yeşilgiresun gazetesi spor yazarı aynı zamanda Beden Eğitimi Öğretmeni vedaha da önemlisi damadı Mete Akkaya tarağından çekildi. BULANCAK HABER TV ve birçok defa canlı yayın akışımıza aldığımız özel ve güzel insan Mete Akkaya’ya bu anın fotoğrafını çekerek tarihe bir not düşmesinden dolayı çok teşekkür ederiz.  

 

 

Ayaküstü kendisini fazla da yormadan yapılan tamamen tesadüfen bir araya geldiğimiz EFSANA İSİM, DUAYEN GAZETECİ ERSEN KONAL, şahsımı oldukça onurlandırdı ve mutlu etti.

 

Öte yandan Konal’dan kendisini fazla yormadan ailesinin de iznini alarak uygun bir zaman diliminde canlı yayın sözü aldık. Önümüzde ki günlerde kısa özel bir yayın yapacağımızı şimdiden duyururuz.  

 

    

ETİKETLER : EFSANA İSİM DUAYEN GAZETECİ ERSEN KONAL bulancak haber giresun haber bulancak giresun mete gonca yüksel alya yeşilgiresun gazetesi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi