GÖRELE’DE ŞEHİT YAŞAR TÜFEKÇİ ANILDI.

Giresun Veteran Master şöhret takımı ile Görele Veteran Master şöhret takımının ilk maçıyla başlayan turnuva oldukça heyecanlı ve bir o kadarda güzel bir şekilde tamamlandı.
Bu haber 2022-05-09 15:00:55 eklenmiş ve 620 kez görüntülenmiştir.

Görele Spor Derneği tarafından Görele'de 6-7-8 Mayıs tarihleri arasında yapılan Şehit Piyade Onbaşı Yaşar Tüfekçi Veteran Master Futbol Turnuvası ilk önce şehidimizin kabri başında dualarla başladı.

 

 

 

Daha sonra Görele ilçe Stadyumunda devam eden turnuva ilk önce şöhretler takımlarıyla başladı.

 

 

10 Mayıs 1995 yılında Kuzey Irak'ta operasyonda şehit olan Karaburun Köyü’nden Piyade Onbaşı Şehit Yaşar Tüfekçi anısına Görele'de 6-7-8 Mayıs tarihleri arasında yapılan turnuva BULANCAK HABER sosyal medya aracılığı ile canlı olarak sunuldu. Facebook’ta Mehmet Yaşar üzerinden Şöhretler Veteran Master takımlarının müsabakası ve öncesinde ki Karaburun Köyün de kabri başında dualarla anılan görüntü ile de adata tarihe bir not düşüldü. Turnuvaya ilçe protokolü da yoğun ilgi gösterdiği görüldü.  


 

Giresun Veteran Master şöhret takımı ile Görele Veteran Master şöhret takımının ilk maçıyla başlayan turnuva oldukça heyecanlı ve bir o kadarda güzel bir şekilde tamamlandı.


 

Şehit Yaşar Tüfekçi Veteran Master Futbol Turnuvası’na “Yozgat Sürmeli Veteran, Görele Masterlar, Giresun Şöhretler Masterlar, Rize Çayeli Masterlar ve Trabzon Çarşıbaşı Masterlar katıldılar. Her kez birinci ve herkesin şampiyon olduğu dostluk ve sporun bütünleyici yanıyla gerçekleşen turnuva şehidimizi anarak son buldu.

 

 

Şehit Yaşar Tüfekçi Veteran Master Futbol Turnuvası’na  Görele Kaymakamı Cem Avşin Akbay, Belediye Başkanı Tolga Erener, ilçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran ve ilçe Jandarma Komutanı Hasan Türkoğlu, Görele Gazi ve Şehitler Derneği Başkanı Mehmet Cındık ile Görele halkı katıldılar.


 

Masterlar Kurucu Başkanı Göreleli eski profesyonel futbolcu Recep Çolak’ın organize ettiği Şehit Yaşar Tüfekçi Veteran Master Futbol Turnuvası’nda ilçenin sevilen ve değerli namı değer lakabıyla “BAYGOLCU” Mutlu Namazcı şöhretler takımında bir pozisyonda kendisine ceza sahası içinde yapılan ve penaltıyı verilerek atılan tek gölünü atması turnuva da hafızalarda yerini aldı. BULANCAK HABER Yayın Sahibi  Mehmet Yaşar'a Mutlu Namazcı namı değer "BAYGOLCU" maç sonunda imza verirken objektiflerimize yansıdı. 


 

 

Öte yandan Bulancaklı eski profesyonel futbolcu Tahir Ağdere ve bulancakhaber.net, BULANCAK HABER TV Yayın Sahibi ve aynı zamanda TRT Bulancak Temsilcisi Mehmet Yaşar ile Göreleli Ankara'da iş insanı olan Murat Cebeci ve turnuvayı organize eden eski profesyonel futbolcu Receç Çolak, Şehit Yaşar Tüfekçi’nin hafta sonu programında unutamayacakları bir zaman geçirdiklerini belirttiler.

 

 

 

 

  



 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : GÖRELE ŞEHİT YAŞAR TÜFEKÇİ ANILDI BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN Görele Kaymakamı Cem Avşin Akbay Belediye Başkanı olga Erener Emniyet Müdürü Zekeriya Baran ilçe Jandarma Komutanı Hasan Türk
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi