ŞEHİDİMİZ “YAŞAR TÜFEKÇİ” Yİ, ANIYORUZ

06 Mayıs 20022 günü Giresun Görele Karaburun Köyü’nde bulunan Piyade Onbaşı Şehit Yaşar Tüfekçi mezarı başında yapılacak törenle başlayacak olan Yaşar Tüfekçi Veteran Master Futbol Turnuvası saat: 17'00’da Görele Masterlar-İzmir Balçova Teleferik maçı ile başlayacak.
Bu haber 2022-05-05 20:27:49 eklenmiş ve 812 kez görüntülenmiştir.

Yaşar Tüfekçi Veteran Master Futbol Turnuvası 6 Mayıs'ta başlıyor.

 

Görele Spor Derneği tarafından Görele'de 6-7-8 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Şehit Piyade Onbaşı Yaşar Tüfekçi Veteran Master Futbol Turnuvası’nın programı belli oldu.

 

10 Mayıs 1995 yılında Kuzey Irak'ta operasyonda şehit olan Karaburun köyünden Piyade Onbaşı Şehit Yaşar Tüfekçi anısına Görele'de 6-7-8 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan şehit Yaşar Tüfekçi Veteran Master Futbol Turnuvası’na “Yozgat Sürmeli Masterlar, İzmir Balçova Teleferik Masterlar, Görele Masterler ve Giresun Masterler” katılacak.

 

 

06 Mayıs 20022 günü Giresun Görele Karaburun Köyü’nde bulunan Piyade Onbaşı Şehit Yaşar Tüfekçi mezarı başında yapılacak törenle başlayacak olan Yaşar Tüfekçi Veteran Master Futbol Turnuvası saat: 17'00’da Görele Masterlar-İzmir Balçova Teleferik maçı ile başlayacak.

 

 

Şehit Yaşar Tüfekçi Veteran Master Futbol Turnuvası için açıklama yapan Görele Masterler Spor Derneği Başkanı Recep Çolak;

 

“Görele Masterlar Spor Derneği olarak 10 Mayıs 1995 yılında Kuzey Irak'ta Karaburun Köyü’nden operasyonda şehit olan ve Görele'nin önemli bir değeri ilçe futbolunda büyük emekleri bulunan şehidimiz Yaşar Tüfekçi'nin ismini yaşatmak amacıyla Görele'de 6-7-8 Mayıs tarihleri arasında Şehit Yaşar Tüfekçi Veteran Master Turnuvası yapacağız. İnşallah bu vesileyle Şehidimiz Yaşar Tüfekçi'nin ismi ölümsüzleştirilecektir. 4’lü Karadeniz Turnuvasına katılacak olan Yozgat Sürmeli Masterlar, İzmir Balçova teleferik Masterlar, Görele Masterlar ve Giresun Masterlar şehidimizin anısı için mücadele edecektir. Bu vesile ile 10 Mayıs 1995 yılında Kuzey Irak'ta Karaburun köyünden operasyonda şehit olan Yaşar Tüfekçi ve bu vatan uğruna canlarını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun” dedi.


Tüm bu programın sosyal medya üzerinden yayın yapan BULANCAK HABER üzerinden Facebook kanalıyla yurt içi ve yurt dışındaki tüm bölge insanına ulaşacağı ve bu anlamda güzel bir etkinlik yapılacağı ifade edildi.



Kaynak;

https://www.goreleden.com/yasar-tufekci-veteran-master-futbol-turnuvasi-6-mayista-basliyor-3554-haberi

ETİKETLER : ŞEHİDİMİZ YAŞAR TÜFEKÇİ ANIYORUZ BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN Yozgat Sürmeli Masterlar İzmir Balçova Teleferik Masterlar Görele Masterler ve Giresun Masterler”
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi