HALK VE HAK’TAN YANA BİR SENDİKA; HAKSEN


Bu haber 2022-04-13 16:23:53 eklenmiş ve 457 kez görüntülenmiştir.

 

Hak ve Emeğin Sendikası sloganı ile mücadelesine başlayan, çok kıza zaman içinde büyük bir ivme yakalayan Büro Haksen Giresun il Temsilcisi Serkan Yıldırım ile Büro Haksen Giresun Meteoroloji İş Yeri Temsilcisi Serdar Pekdemir bir dizi ziyaretlere başladı. Bu kapsamda BULANCAK HABER TV ve aynı zaman da bulancakhaber.net İnternet Gazetesi Yayın sahibi Mehmet Yaşar’ı ziyaret ettiler.


 

Giresun’da yeni kurulan Haksen İl Temsilcisi ve Haksen İş yeri temsilcilerinin kendilerini ziyaret etmesinden dolayı mutlu olan Yaşar, kendilerini kamuoyuna tanıtmak adına canlı yayına aldı.

 

 

 

Sosyal medya alanında BULANCAK HABER olarak İnternet TV yayını yapan ve bulancakhaber.net İnternet Gazete Yayın sahibi Mehmet Yaşar, Büro Haksen Giresun il Temsilcisi Serkan Yıldırım ve Büro Haksen Giresun Meteoroloji İş Yeri Temsilcisi Serdar Pekdemir’ e bir sürpriz yaptı. Haksen Genel Başkanı Ayhan Çivi’yi canlı yayına görüntülü alması büyük mutluluk ve heyecan yaşanmasına neden oldu.

 

 

 

Sosyal Medya alanında geçen sene BULANCAK HABER’ e konuk olan Haksen Genel Başkanı Ayhan Çivi, böylesi bir buluşmanın kendisini de oldukça memnun ve mutlu ettiğini vurguladı. Genel Başkan Çivi, Haksen, kişilerin ve toplumların yaşam tarzlarını ve tercihlerini dizayn etmeye ve tek tip üyeler topluluğu oluşturmaya çalışmak yerine, kişilerin tercihlerine saygılı, farklılıkları zenginlik sayan özgür bireylerden oluşan üye topluluğunu amaçlamaktadır” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : HALK VE HAK’TAN YANA BİR SENDİKA HAKSEN bulancak haber giresuın haber bulancak giresun ayhan çivi haksewn konfederasyon il temsilcisi serdar pekdemir serkan yıldırım mehmet yaşar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi