TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN 177. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ COŞKULU BAŞLADI.

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Giresun Bulancak ’da; Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıldönümü ilk olarak Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nda ki Atatürk Büstüne konulan çelenk ile başladı.
Bu haber 2022-04-10 20:09:08 eklenmiş ve 495 kez görüntülenmiştir.

 

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Giresun Bulancak ’da; Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıldönümü ilk olarak Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nda ki Atatürk Büstüne konulan çelenk ile başladı.

 

 

İlk olarak, Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü çelengi Polis görevlileri Erdem Dokgöz ve Gururcan Yıldırım eşliğinde İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya tarafından Atatürk Büstüne konulan çelenk oldu.

 

 

 

 

Ardından saygı duruşu ve Türk Bayrağımızı polis memuru Şükrü Kaya Yazıcı göndere çekmesiyle İstiklal Marşı'mız törene katılan polis memurlarının hep birlikte okumasıyla devam etti.

 

 

 

Giresun Bulancak ’da; Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıldönümü programını Komiser yardımcıları Ahmet Karataş ile Havva Arslan sundu.

 

 

Ayrıca Komiser yardımcısı Havva Arslan günün anlam ve önemine binaen bir konuşma gerçekleştirdi.


 

Törene, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, İyi Parti İlçe Başkanı Nesim Çelik, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Amirleri ile emniyet mensuplarının aileleri katıldılar.


 

Program sonrası meydanda tebrikleri kabul eden İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya ve Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk kısa bir sohbet gerçekleştirdiler.

 

 

Günün en özel ve güzel görüntüsü ise Polis memuru Serdar Doğan’ın iki buçuk yaşında ki oğlu Ömer Halis Doğan’ın Polis Teşkilatın çelenginin önünde ki verdiği poz oldu.  


 

Bölge halkının da ilgi gösterdiği törende bir diğer günün fotografı ise eski efsane Giresunspor futbolcusu Birol Özmen ile İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya'nın görüntüsü oldu. 


 

 

Program sonrasında törene katılan Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü mensuplarının günün hatırası olarak Atatürk Büstü önünde aileleri ile birlikte bulancakhaber.net’in objektiflerinin karşısına geçtiler.   


 

 

 

 

ETİKETLER : TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN 177. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ COŞKULU BAŞLADI bulancak haber giresun haber bulancak giresun bulancak bumin akkaya giresunspor teşkilat emniyet genel müdürlüğü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi