T.C SON BAŞBAKANI BİNALI YILDIRIM SESSİZ SEDASIZ BULANCAK’TA

Bulancak’ta bir Vakıf binasını ( Belediye Başkanlığının finans ettiği ) alanda çok güzel bir buluşma sağlandığı açıklanan “TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN SON BAŞBAKANI, ADALET VE KALKINMA PARTİSİ GENEL BAŞKAN VEKİLİ, ESKİ MECLİS BAŞKANI VE TÜRK DEVLETLERI TEŞKİLATI AKSAKALLILAR KONSEYİ BAŞKANI” BİNALİ YILDIRIM” Bulancak’ta sessiz sedasız ziyaret gerçekleştirdi dedirtti.
Bu haber 2022-01-30 14:16:29 eklenmiş ve 583 kez görüntülenmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Giresun genelinde ki ziyaretlere eşlik eden Türkiye Cumhuriyeti en son başbakanı Binalı Yıldırım Bulancak’ta bir vakıf ziyaretinde bulundu.

 

Sosyal Medya alanında vakıf ve dernek üyelerinin gururla paylaştığı resim ve bilgiler bulancakhaber.net İnternet gazetemizin dikkatinden kaçmadı.

 

Sosyal Medya alanında gördüğümüz ve bolca paylaşım yapılan ziyarette T.C son başkanı ve devam eden konumu gereği bizde bu ziyarete kayıtsız kalamayarak şu soruyu sorma ihtiyacı duyduk.

 

Bulancak’ta bir Vakıf binasını ( Belediye Başkanlığının finans ettiği )  alanda çok güzel bir buluşma sağlandığı açıklanan “TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN SON BAŞBAKANI, ADALET VE KALKINMA PARTİSİ GENEL BAŞKAN VEKİLİ, ESKİ MECLİS BAŞKANI VE TÜRK DEVLETLERI TEŞKİLATI AKSAKALLILAR KONSEYİ BAŞKANI” BİNALİ YILDIRIM” Bulancak’ta sessiz sedasız ziyaret gerçekleştirdi dedirtti.

 

Öyle bir sohbet oldu ve o kadar önemli bir konuktu ki Yıldırım, yapılan ziyaret ve sohbet toplantısına;

 

“GİRESUN AKPARTİ MİLLETVEKİLİ CEMAL ÖZTÜRK, AKPARTİ GİRESUN İL BAŞKANI KENAN TATLI, BULANCAK BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ EMRULLAH GUGUK, BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI BAHTİYAR HÜSEM, AKPARTİ BULANCAK İLÇE BAŞKANI NECATİ YILDIRIM, VAKIF GİRESUN İL TEMSİLCİSİ HÜSEYİN ALKAN, VAKIF BULANCAK İLÇE TEMSİLCİSİ – BELEDİYE PERSONELİ UBEYDULLAH GÖKTEKİN”  de hazır bulundular.

 

Keşke;

Yapılan ziyaret Bulancak Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Caddesi’nde halk ile buluşma niteliğinde olsaydı.

Neden olmadı.

Halktan mı korktular dedirten buluşma, vakıfta ki gibi Türkiye Cumhuriyetinin son başbakanı Binali Yıldırım Bulancak halkına seslenerek halkıyla buluşsaydı dedirtti. 

Keşke;

Vakıfta ki gençlerle çeşitli konularda sohbet ettiği ve sorularını cevaplandığı gibi Bulancak halkıyla birlikte olsaydı dedirtti.  

Keşke; 

Binali Yıldırım, gençlerimize Türk Devletleri Teşkilatı, Sivil Toplum Kuruluşlarının önemi ve diğer birçok konu ile ilgili bilgileri bölge halkına anlatabilseydi dedirtti.

Keşke;

Kendisiyle sohbet etme imkanını Bulancak halkıda bulabilseydi dedirtti.

Keşke;

Bizde Bulancak halkı olarak Binali Yıldırım'a diğer katılımcılara ve tüm Bulancak halkı adına bulancakhaber.net olarak teşekkür edebilseydik dedirtti.

ETİKETLER : T.C SON BAŞBAKANI BİNALI YILDIRIM SESSİZ SEDASIZ BULANCAK bulancak haber giresun haber giresun vakıf GİRESUN AKPARTİ MİLLETVEKİLİ CEMAL ÖZTÜRK AKPARTİ GİRESUN İL BAŞKANI KENAN TATLI BULANCAK BELEDİYE BAŞKAN VEK
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi