BULANCAK HALKI TRABZONLU ÖĞRENCİLERE HAYRAN KALDILAR.

Trabzon Sürmene Cevher Özden Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri Bulancak Bozatlıoğlu Atlı Spor kulübünde “BİNİCİLİK EĞİTİMİ “ programı tamamladı.
Bu haber 2022-01-21 21:24:57 eklenmiş ve 430 kez görüntülenmiştir.

Trabzon Sürmene Cevher Özden Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri Bulancak Bozatlıoğlu Atlı Spor kulübünde “BİNİCİLİK EĞİTİMİ “ programı tamamladı.   

 

Tüm bu çalışmalar sonrasında ilk olarak Bozatlıoğlu Atlı Spor Kulübü Kurucu Başkanı Özdemir Bozatlıoğlu önderliğinde ilk gösteri yürüyüşünü eğitim aldıkları atlar ile birlikte gerçekleştirdiler.

 

 

Bulancak Pazarsuyu Mevkiinden Bulancak Şehir Cumhuriyet Meydanı Atatürk Caddesi’ne gelerek uzun bir mesafeyi at üzerinde adeta güzel bir binici edasında tamamlayan öğrenciler Bulancak halkı tarafından hayranlık ve sevgiyle izlendi.

 

Gençlik Spor Bakanlığı, 2019 birinci çağrı döneminde başlatılan, Trabzon Sürmene Cevher Özden Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi okulu Zara Gençlik Grubu, “EGZERSİZ SPOR FİZİKSEL AKTİVİTE VE GÖNÜLLÜLÜK” temalı bir gençlik kapsamı programı için Bulancak Bozatlıoğlu Atlı Spor Kulübü özel bir şekilde atları gösteri yürüyüşü gerçekleştirmek üzere taşıyacakları öğrenildi.

 

Bu sayede “GELECEĞE DÖRTNALA“ Binicilik eğitimini Giresun Bulancak ilçesinde tamamlayan öğrenciler ikinci kortej programını Trabzon Sürmene ilçesinde gerçekleştireceklerini açıkladılar.  

 

Böylesi özel ve güzel bir eğitim programını siz değerli BULANCAK HABER TV ve bulancakhaber.net takipçilerine sunuyoruz. Haber fotoğrafının hemen altında bulunan kırmızı kutucuk içinde yazan; haberin videosu için tıklayın!. Butonuna basarak haberin videosunu izleyebilirsiniz.  

 

ETİKETLER : BULANCAK HALKI TRABZONLU ÖĞRENCİLE HAYRAN KALDILAR bulancak haber giresun haber bulancak giresun gençlik ve spor bakanlığı trabzon cevher özden mesleki teknik lisesi bozatlıoğlu atlı spor kulübü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi