GELECEĞE DÖRTNALA…


Bu haber 2022-01-19 18:20:07 eklenmiş ve 535 kez görüntülenmiştir.

 

Trabzon Sürmene Cevher Özden Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri Bulancak Bozatlıoğlu Atlı Spor kulübünde “BİNİCİLİK EĞİTİMİ “ aldılar.  

 

Böylesi özel ve güzel bir eğitim programını siz değerli BULANCAK HABER TV ve bulancakhaber.net takipçilerine sunuyoruz. Haber fotoğrafının hemen altında bulunan kırmızı kutucuk içinde yazan; haberin videosu için tıklayın!. Butonuna basarak haberin videosunu izleyebilirsiniz.  

 

Trabzon Sürmene Cevher Özden Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Müdürü Yardımcısı Uğur Abdultaş;

“Gençlik Spor Bakanlığı 2019 birinci çağrı döneminde başlatılan ve okulumuzun Zara Gençlik Grubu tarafından organize edilen egzersiz spor fiziksel aktivite ve gönüllülük temalı bir gençlik kapsamı programında burada bulunuyoruz. Projemiz “GELECEĞE DÖRTNALA“ adlı bir gençlik projesi” olduğunu belirtti.

 

Tüm bu çalışmalar sonrasında ise Trabzon Sürmene ilçesinde kortej yürüyüşü gerçekleştirerek bu proje kapsamında adeta güzel bir gösteri yapmayı düşündükleri açıklandılar.

 

 

Yapılacak olan bütün çalışmalarda Bozatlıoğlu Atlı Spor Kulübü Kurucusu ve Başkanı Özdemir Bozatlıoğlu’nun da kulüp hakkında bilgi sunduğu haber video görüntüsünde, bölgemizde adeta marka ve Spor ’un farklı şekilde insanları bir araya getiren bütünleştiren yanını ortaya çıkartmıştır.

ETİKETLER : GELECEĞE DÖRTNALA BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN Trabzon Sürmene Cevher Özden Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Müdür Yardımcısı Uğur Abdultaş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi