MÜJDE, 01 ARALIK’TA TIBBI ONKOLOJİ DOKTORUMUZ GÖREVE BAŞLIYOR.

MÜJDE, 01 ARALIK’TA TIBBI ONKOLOJİ DOKTORUMUZ GÖREVE BAŞLIYOR.
Bu haber 2021-11-18 15:14:25 eklenmiş ve 1100 kez görüntülenmiştir.

 

Tıbbı Onkoloji Uzmanı Doktor Ruhter Çeper, Giresun Eğitim ve Araştırma hastanesi Onkoloji bölümünde 01 Aralık 2021’de muayene ve hasta kabulüne başlayacağı açıklandı.

 

 

 

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü’nün yapmış olduğu basın toplantısında bulancakhaber.net ve BULANCAK HABER TV Yayın sahibi Mehmet Yaşar’ın toplantı sonrasında soru cevap kısmında sorduğu soruya cevap veren Doktor Öğretim Üyesi, İSM Müdürü Muhammet Bulut Onkoloji Doktoru tayin olduğunu açıkladı.

 

İSM Müdürü Muhammet Bulut, Giresun da gerçekleşen Basın toplantısında bulancakhaber.net ve BULANCAK HABER TV olarak davete katılarak canlı yayında sözlenenleri görsel ve sözlü olarak izleyicileriyle buluşturdu. Mehmet Yaşar, beklenen ve Giresun’un en büyük sağlıkta ki sorunu olan Tıbbı Onkoloji Doktoru Ruhter Çeper ’in 01 Aralık 2021 tarihinde Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde göreve başlayacağını açıklandı.

 

 

Yapılan toplantıda İSM Müdürü Muhammet Bulut, Giresun’un sağlık üstü yapacağını belirtti. Bunu da dört ana başlıkta açıkladı. Bunu da şöyle sıraladı. Onkoloji, Cerrahi, Jinekoloji ve Evde Sağlık olarak başlıkla ifade etti.

 

 

İdealist ve meslek ilkesi bulunan İl Sağlık Müdürü Muhammet Bulut’un her gün hastaneye giderek önce hastalarını muayene ettiği ve sonrasında masa başına geçerek Giresun’u nasıl sağlıkta en iyi şekilde üst seviyeye çıkarırız çabası içinde olduğu öğrenildi. 

 

Haber videosunu izlemek isteyenler bu linkten yayınımızı izleyebilirler.

 https://www.facebook.com/bulancakhabernet/videos/1143044002898854


ETİKETLER : MÜJDE 01 ARALIK’TA TIBBI ONKOLOJİ DOKTORUMUZ GÖREVE BAŞLIYOR BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN RUHTER ÇEPER TIBBI ONKOLOJİ MUHAMMET BULUT İSM
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi