BULANCAK ADATEPE TURİZM PROJESİ BAŞLIYOR.

BULANCAK ADATEPE TURİZM PROJESİ BAŞLIYOR.
Bu haber 2021-10-20 13:51:10 eklenmiş ve 774 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun Bulancak Adatepe Uluslararası Turizm Merkezi Projesi ilçe protokolü tarafından bir kez daha gündeme alındı.

 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın projeyi imzaladığı ve resmi gazetede yayınlandığı tarihten bu yana 4 ay önce inceleme yapmaya gelen Adatepe Uluslararası Turizm Merkezi Proje Koordinatörü Murat Kadıoğlu, bir kez daha Bulancak’a gelerek yetkililere bilgi sunumunda bulundu.

 

 

Toplantıya Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Milletvekili Kadir Aydın, İlçe Kaymakamı Ali İkram Tuna, Ticaret Odası Başkanı Ali Fatoğlu, Organize Sanayi Başkanı  Bahadır Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, Bulancak Orman İşletme Müdürü Özkan Çark, Bulancak stajyer Kaymakam İlhan Kayaş katıldılar.

 

Bu kapsamda bulancakhaber.net internet gazetesine açıklamalarda bulunan, Adatepe Uluslararası Turizm Merkezi Proje Koordinatörü Murat Kadıoğlu “önümüzde ki günlerde projenin büyük bir bölümünün tamamlandığı, son aşamaya gelindiğini belirtmek isterim. Artık uygulama aşamasına geldik. Bu konuda da toplantıya katılanlar Bulancak İlçe Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Ali Fatoğlu’na yetki sundular” dedi.

 

 

Son olarak Bulancak ilçesini turizm sektöründe büyük bir atılım sağlanacak olan toplantıya edinilen bilgiye göre Giresun Valisi Enver Ünlü’de telefonla katıldığı öğrenildi.


ETİKETLER : BULANCAK ADATEPE TURİZM PROJESİ BAŞLIYOR RECEP TAYYİP ERDOĞAN CUMHUR BAŞKANI BULANCAK HABWER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN Adalet Kalkınma Partisi Giresun Milletvekili Kadir Aydın İlçe Kaymakamı Ali İkram T
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi