PİRAZİZ İLÇEMİZİ SAĞDUYULU OLMAYA DAVET EDİYORUZ.

PİRAZİZ İLÇEMİZİ SAĞDUYULU OLMAYA DAVET EDİYORUZ.
Bu haber 2021-10-13 21:58:29 eklenmiş ve 630 kez görüntülenmiştir.

Sosyal medya alanında yazılanlar ve konuşulanlar ile ilgili kayıtsız kalamayan bulancakhaber.net İnternet gazetesi Piraziz’de neler oluyor dedirten açıklamaları kamuoyunun bilgisine sundu.

 

 

Bu konuda yürüyüş için hazırlanan ve döviz yazılarını hazırlayanlar Piraziz’de 14 Ekim 2021 Perşembe günü yapılacak duyurusunu yaptıkları "ŞİMDİ ESNAFINA DESTEK SIRASI SENDE!" yazısı akılları karıştırdı. bulancakhaber.net bu durum ve sosyal medya da açıklamalar karşısında yetkililer başta olmak üzere Piraziz halkını sağduyulu olmaya davet etti.

 

 

bulancakhaber.net internet gazetemizin sosyal medya alanında yazılan bu duyuru üzerine yaptığımız ve edindiğimiz bilgiler üzerine sağduyulu olmaya ve yetkilileri şimdiden uyarma gereği duyduk. Giresun valimiz Enver Ünlü başta olmak üzere Piraziz kaymakamımız Furkan Başar ve ilçe Emniyet müdürümüzün kamu hizmeti veren Piraziz Belediyesi ile halkını karşı karşıya getirecek olan bu sözde “PİRAZİZ'DE, YARIN 'ESNAFLARA FC DESTEK YÜRÜYÜŞÜ' YAPILACAK!”  yazısını ve duyurusu ne anlama geldiği soruldu.

 

 

Sosyal medya alanında “PİRAZİZ'DE, YARIN 'ESNAFLARA FC DESTEK YÜRÜYÜŞÜ' YAPILACAK!”  başlığında yapılması düşünülen yürüyüş için valilikten ve ilçe kaymakamlığından izin alınıp alınmadığı merak konusu olurken, açıklamalarda alındı sözlerinin izin yazısı olarak okuyucularla paylaşılması bekleniyor.

 


Öte yandan ilçe genelinde açıklanan ve son aylarda, bazı esnaf arkadaşlarımızın iş yerlerinin Piraziz Belediyesi eliyle mühürlenmesine ve kapatılmasına tepki göstermek amacıyla bir toplantı gerçekleştirilecek sözünün ilçede bu konuların Giresun Valiliğinin bilgisi dışında mı? veya Kaymakamlık bilgisi dışında mı? yapıldığı sorularını da gündeme taşımaktadır.  

 

 

Bu konuda basın açıklaması yapmadan böylesi yapılan bir organizasyonun sonuçlarını nasıl bir görüntü ve hak arayışı sonucu doğuracağı şimdiden büyük bir heyecan yaşattığı hissedildi.

 

  

Basın mensupları olarak valiliğe bağlı olduğumuz bir durumda her ne kadar bu konuda “Organizasyonla ilgili resmi izinler alınmıştır” açıklamasında bulunanların bu izin belgesini de aynı açıklamalar doğrultusunda fotoğraflandırırlarsa daha doğru olacaktır. Böylesi bir yürüyüş ve hak arayışı neden basın mensuplarına bilgi verilmediği ve çağrıda bulunulmadığı ise soru işareti bırakmaktadır.

ETİKETLER : PİRAZİZ İLÇEMİZİ SAĞDUYULU OLMAYA DAVET EDİYORUZ bulancak haber giresun haber bulancak giresun kaymakam vali enver ünlü giresun valisi pirazi kaymakamı furkan başar furkan başar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi