Giresun Bulancak İlçesi’ndeki trafik keşmekeşi ve parklanma sorunu giderek artarken, birde buna gelişi güzel yol kapatan zihniyet bu kadar da olmaz dedirtti.
Yolların yapılmasıyla övünenler bu yolların trafik akışında ki özümsüzlüğü ve daha önceden kullanılan yolların keyfe keder bir şekilde kapatılması bizi kim yönetiyor dedirtti.
Bulancak İskele Caddesinin sahil yolu nu açamayanlar ve buna göz yumanlar şimdi de Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Zeki Mustafa Kurtoğlu girişinde ki şehitliğin yolunu kapattılar.
Şehitlik abidesinin her iki yanında ki yol daha düne kadar kullanılırken çıkış verilip giriş verilmemesi akılları karıştırdı.
Bulancak ana girişinin tek Atatürk Caddesi üzerinden olması ve hemen yanında ki İskele Caddesi ile Fatih Caddesi üzerinde bulunan Şehitlik abidesinin yanında ki yollarında keyfe keder bir şekilde kapatılması ya da keyfe keder Bulancak Giresun Dolmuş önünde ki yolun kapatılması bu ilçenin hiç mi sahibi yok dedirtti.
Giresun’un en büyük ilçe olma özelliğini taşıyan fakat yönetilme şekli ile adeta şaşırtan yöneticiler bunu da mı görmüyor.
bulancakhaber.net İnternet Gazetemizde defalarca haber yapmamıza karşın ve BULANCAK HABER TV’de sürekli gündemde tutmaması karşın bu ilçenin halkını düşünmeyenler, trafik akışını rahatlatmak için değil de kişiler özel yol mu yapıyorlar da bizim haberimiz mi yok dedirtti.
|