GİRESUN VAKFI, GS BAŞKANI BURAK ELMAS'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


Bu haber 2021-07-07 13:13:03 eklenmiş ve 1100 kez görüntülenmiştir.

 

Galatasaray Spor Kulübünün 38. Başkanı olarak seçilen İş insanı Burak Elmas ve ekibine Giresun Vakfı Yönetim Kurulu üyelerince bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

 

Seyrantepe Türk Telekom Stadında gerçekleşen ziyarette Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ve Giresun Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundular.


 

 

 

Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı ve yönetim kurulu üyelerinin yapmış oldukları ziyarette, GS Kulüp Başkanı Burak Elmas’ın Giresun Vakfının üyesi olduğu kendilerini oldukça memnu ettiği belirtildi. Öte yandan aynı şekilde Galatasaray Kongre Üyeleri içinde hatırı sayılır sayıda Giresunlunun bulunduğuna dikkat çekti.


Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı ve yönetim kurulu üyelerinin karşılıklı bilgi alış verişi ile süren toplantıda, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas bu yıl uzun bir aradan sonra Süperliğe çıkma başarısı gösteren Giresunspor’a futbolcu desteği sunacaklarını ifade etti.


 

 

Başkan Elmas ayrıca, Giresunspor’un Süper lig başlangıcında 30 milyon lira Futbol Federasyonundan destek göreceğini, beraberlik ve galibiyetlere de maç başına destek alacağını belirterek, Giresunsporumuzun başarılı olmasının kendilerini mutlu edeceğini söyledi. Başkan Elmas, Giresun Vakfı Yönetim Kurulu üyelerinin yapmış oldukları ziyaretten son derece memnun kaldıklarını, ilk kurulduğu andan itibaren Giresun Vakfının bir üyesi olmaktan da gurur duyduğunu ifade etti.

 

 

 

Diğer yandan yapılan ziyarette Giresunspor ekiş kulüp başkanlarından Osman Çırak dikkatlerimizden kaçmadı. Edinilen bilgiye göre Giresunspor ile Galatasaray’ın ortak Kulüp başkanlarının Giresunlu olmasının ileri ki günlerde Giresunspor ve alt yapının ilçeler genelinde keşfedilmeyi bekleyen sporcularımız için umut olacağı vurgusu yapıldı.


ETİKETLER : GİRESUN VAKFI GS BAŞKANI BURAK ELMAS HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ BULANCAK HABER GİRESUN HABER Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı BULANCAK GİRESUN OSMAN ÇIRAK BURAK ELMAS
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi