ERDAL ÇALIŞ’DAN TAM DESTEK


Bu haber 2021-07-06 17:10:25 eklenmiş ve 932 kez görüntülenmiştir.

 

İstanbul Bahçeşehir üniversitesi Öğretim Görevlisi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Erdal Çalış’dan tam destek.

 

 

 

Giresun Bulancak İlçesi’nde Özen Kitabevi sahibi Ahmet Kara’nın “ASKIDA EKMEK” olarak başlattığı "ASKİDA KİTAP" kampanyasına İstanbul’dan, eğitim yuvasının tam da içinden büyük destek geldi.

 

Gelecek nesillerin eğitimi ve genel kültürüne katkı sağlamak, kitaplara ulaşamayan kişiler için başvurulan bir sistemi hayata sunan ve bu anlamda bir kampanya başlatan Kara’nın programına katılan Çalış, Kara’yı bu çalışmasından dolayı tebrik etti.

 

 

bulancakhaber.net’e konuşan İstanbul Bahçeşehir üniversitesi Öğretim Görevlisi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Erdal Çalış, Yayın Sahibi Mehmet Yaşar’a açıklamalarda bulundu. Çalış, “Bu güzel çalışmayı siz değerli sosyal medya aracılığı ile öğrendim. Memleketim Giresun’a, doğup büyüdüğüm Piraziz’e gelince ilk işim bu güzel çalışmayı yerinde incelemek ve bu anlamda katkı sağlamak istedim. Benim gibi bizi takip eden ve bu haberden sonra inanıyorum benim gibi bu kampanya ya katkı sağlayacak insanlarımız olacaktır.  Bende kitap almaya gelen okuyucularında evde okudukları kitapları diğer okuyucularla paylaşmasını istiyorum” dedi.

 

 

Öte yandan, Kara’nın bölgemiz Yazarlarının kitaplarının bulunduğu alanda sunan bölümde karşılıklı sohbet ederek günü değerlendirdiler. Bu anlamda yazarlarımızın kitaplarını inceleyen ve alan Çalış,  objektiflerimizi böyle yansıdı.

 

 

 

Daha sonra sosyal medya aracılığı ile bölgesinden yaşanan olaylardan haberdar olmanın ayrıcalığı yaşadığı yayın akışının çıkış noktası olan bulancakhaber.net ve Bulancak Haber TV ofisini ziyaret etti. Burada yapılan ve özel olarak sohbette Mehmet Yaşar’ın babası ilk memurluk yıllarında Çalış’ın rahmetli Nüfus Müdürü Ali Yaşar ile yaşadığı ve kendisi için adeta bir ders niteliği taşıyan bir anısını anlatması Yaşar’ı oldukça duygulandırdı. Sohbete Bulancak sevilen ve sayılan isimleri Faruk Güngör ile Hasan Tevfik Yılmaz’da eşlik ettiler.

 

 

ETİKETLER : ERDAL ÇALIŞ’DAN TAM DESTEK bulancak haber giresun haber bulancak giresun İstanbul Bahçeşehir üniversitesi Öğretim Görevlisi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Erdal Çalış ahmet kara özen kitape
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi