BİYOENERJİ ve ALTERNATİF TIP UZMANI TANER’İN SİHİRLİ ELLERİ.


Bu haber 2021-06-08 17:09:30 eklenmiş ve 1325 kez görüntülenmiştir.

 

Erzurum Atatürk Üniversitesi Teknokent Biyoenerji ve Alternatif Tıp Uzmanı Ahmet Taner Özkan kendine özgü geliştirdiği yöntemle Karadeniz’de boyun ve bel fıtığı, eklem ağrıları, fizik tedavi ve felçli hastalarına başarılı uygulamalarıyla dünya da ismi duyulur oldu.

 

 

Biyoenerji konusunda özel bir yeteneğe sahip olan Özkan yurt içi ve yurt dışı hastalarının yanı sıra yurdumun birçok köşesinden kendisine özel programlar hazırladığı öğrenildi. Biyoenerji ve Alternatif Tıp Uzmanı Ahmet Taner Özkan İnternet Gazetesi bulancakhaber.net ve BULANCAK HABER TV (BTV) Yayın Sahibi Mehmet Yaşar’ı ziyaret etti.  

 

 

Biyoenerji ve Alternatif Tıp Uzmanı Ahmet Taner Özkan, “Biyoenerji ve alternatif tıp üzerine 30-35 yıllık bir tecrübeye sahip olduğunu Yaşar’a açıkladı. Bu alanda geliştirdiği yöntem sayesinde çeşitli rahatsızlıklar yaşayan vatandaşlarımızı alternatif tıpla buluşturduğunu ifade etti.

 

 

Bu konuda Yaşar’a açıklamalarda bulunan Özkan, Yaşar’ın o anda bacağının ağrıdığını öğrenmesi ve hemen kendince bir uygulama yaparak tüm ağrısını aldığı Yaşar tarafından açıklandı. 

 

 

 

Öte yandan Erzurum Atatürk Üniversitesi Teknokent Biyoenerji ve Alternatif Tıp Uzmanı Ahmet Taner Özkan ile Mehmet Yaşar Bulancak Atatürk caddesi Cumhuriyet Meydanın da günün anısına objektiflerimizin karşısına geçtiler.

 

   

 

   

 

 

 

ETİKETLER : BİYOENERJİ ve ALTERNATİF TIP UZMANI TANER’in SİHİRLİ ELLERİ BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN AHMET TANER ÖZKAN
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi