BURAK BEKTAŞOĞLU, GİRESUN İÇİN ‘ACİL AŞI’ ÇAĞRISI YAPTI


Bu haber 2021-03-29 13:40:24 eklenmiş ve 4698 kez görüntülenmiştir.

 

CHP önceki dönem merkez ilçe başkanı Ecz.Burak Bektaşoğlu, ilimizde son dönemde artan Koronavirüs vaka artışına dikkat çekerek, öncelikli aşı çağrısı çağrısı yaptı.

 


“Yayımlanan tablo vahim ve endişe verici. Giresun’da günlük vaka sayısı 300 sınırında. Koronavirüsün üçüncü pikini yaşıyoruz”değerlendirmesinde bulunan Bektaşoğlu, “Eğer bu süreç doğru yönetilemezse, bulaşıyı önleyici akılcı kurallar hayata geçirilmezse, hasta ve vaka sayıları artacak, yüksek riskli bölge olmaya devam edeceğiz. Bu durumda bizler daha uzun bir süre yaşamdan birbirimizden, sevdiklerimizden uzak kalacağız, sağlıkçılarımız daha fazla çaba içinde olacaklar.

 

 

 1 yılı aşkın süredir kepenkleri kapalı esnafımız, kahve, lokanta restoran ve kafe sahipleri, çalışanları daha fazla bedel ödeyecek” dedi.

 

 

“GİRESUN ÖZEL AŞI PROGRAMINA ALINMALI”
Burak Bektaşoğlu, Giresun’daki virüsteki artışı durdurmak için geçici önlemlerden çok kapsamlı bir aşı programı uygulanmasını istedi. Bektaşoğlu, yaptığı çağrıda şunları söyledi: “Bu tabloyu değiştirmek için sokağa çıkma yasağı, tam kapanma ve diğer geçici önlemlerden çok öncelikle; en fazla vakanın olduğu ve arttığı Giresun’da süratle ve çok sayıda vatandaşımızı kapsayacak aşılama programı uygulanmalıdır.

 

Giresun milletvekillerini, Giresun Valisi ve belediye başkanlarını Türkiye’de 100 bin nüfusa göre en fazla vaka artışı olan ilimizin bu özel durumunu Sağlık Bakanlığı’na iletmelerini, özel aşı programı talep etmelerini bekliyoruz”.

ETİKETLER : BURAK BEKTAŞOĞLU GİRESUN İÇİN ACİL AŞI ÇAĞRISI YAPTI BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAKİ GİRESUN
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi