ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ'NİN 106’İNCİ YIL DÖNÜMÜ


Bu haber 2021-03-18 13:21:28 eklenmiş ve 6976 kez görüntülenmiştir.

 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale  Deniz Zaferi'nin 106’inci yıl dönümü Corona Virüs tedbirleri kapsamında geçen seneki gibi sadece Atatürk büstüne çelenk sunma ile yapıldı.

 

 

 

Çanakkale  Deniz Zaferi'nin 106’inci yıl dönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi genel programlar iptal edilerek çelenk sunma programı ile gerçekleşti.

 

 

 

 

 

Çanakkale Deniz Zaferi, Tarihin akışını değiştiren Türk’ün şan ve şerefini zirveye eriştiren, vatana sevgi duygusunu geliştiren, iman gücünü bayraklaştıran ve orada savaşanları kutsallaştırıp kahramanlaştıran görkemli bir destandır.

 

 

18 Mart Şehitleri anma programı saat 10.00’da Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nda ki Atatürk Anıtına çelenk sunma programı ile başladı. Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Başsavcı Mustafa Küçükbekir,  İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, Jandarma Komanda Özel Harekat Tabur Komutanı Yüzbaşı Özkan Çömez, İlçe Emniyet Müdürü Bumin Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve daire amirleri ve Sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti ilçe başkan ve üyeleri katıldılar. 

 

 

 

 

 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106’inci yıl dönümü programı Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, 

Belediye Başkanı Recep Yakar’ın çelenk sunumu ve ardından Saygı duruşu ile istiklal Marşımızın Türk bayrağımızın göndere çekilmesi ile devam etti.

 

 

 


ETİKETLER : ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ'NİN 106’İNCİ YIL DÖNÜMÜ bulancak haber giresun haber bulancak giresun kaymakam ali ikram tuna Belediye Başkanı Recep Yakar İlçe Başsavcı Mustafa Küçükbekir İlçe Jandarma Komutanı Binba
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi