MEDYA İÇİN DEMOKRASİ, DEMOKRASİ İÇİN MEDYA


Bu haber 2021-03-17 13:39:06 eklenmiş ve 7164 kez görüntülenmiştir.

 

Gazeteciler Cemiyeti, M4D Projesi, Karadeniz Bölgesi Değerlendirme Toplantısı gerçekleşiyor.

Giresun, Ordu ve Trabzon’dan gazeteciler meslektaşlarının sorunlarını masaya yatırıyor.

 

Gazeteciler Cemiyeti’nin Avrupa Birliği desteğiyle yürüttüğü Medya İçin Demokrasi, Demokrasi İçin Medya (M4D) Projesi kapsamında yurt çapındaki değerlendirme toplantıları Karadeniz Bölgesi ile sürüyor. 

 

 

23 Mart 2021, saat 14.00' da Zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi yapılacak olan toplantıda Karadeniz bölgesindeki gazetecilerin sorunları, basın ve ifade özgürlüğü önündeki engeller, yerel basın için çözüm bekleyen öncelikli meseleler ve bölgedeki genç gazetecilerin niteliklerinin arttırılması için izlenebilecek yollar ele alınacak.

 

Zoom üzerinden düzenlenecek toplantı gazeteci Emre Kızılkaya’nın sunumu ile başlayacak. Uluslararası Basın Enstitüsü Türkiye Ulusal Komitesi Başkan Yardımcısı Kızılkaya, “Türkiye’de ‘Yeni Ana Akım’ Yükseliyor (Ve Desteğe İhtiyacı Var)” raporu ve “Türkiye’nin Haber Çölleri” çalışmaları hakkında bilgi verecek, bölgedeki gazeteciler için önerilerini dile getirecek. Ardından Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Erdoğan Erişen, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ve Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram'ın konuşmalarının ardından görüşler paylaşılacak.

 

Toplantıda gündeme getirilen konular M4D Projesi’nin 2021 yılı birinci çeyrek raporunda işlenecek, ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşılacak.

 

Kayıt yaptırdıktan sonra, toplantı saatinde e-posta adresinize ulaşacak davet linkine tıklamanız ve söyleşinin yürütüleceği Zoom uygulamasını bilgisayarınıza veya telefonunuza indirmeniz gerekmektedir.

 

 

bulancakhaber.net ve BULANCAK HABER TV olarak davetli olduğumuz bu toplantıya bizde katılacağız. İmtiyaz Sahibi olarak katılacağımız ve saha içinde mücadele veren bir basın emekçisi olarak sorunları dile getireceğimiz bir toplantı olmasını diliyoruz.

ETİKETLER : MEDYA İÇİN DEMOKRASİ DEMOKRASİ İÇİN MEDYA BULANCVAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN Emre Kızılkaya Uluslararası Basın Enstitüsü Türkiye Ulusal Komitesi Başkan Yardımcısı Kızılkaya
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi