KAYMAKAM BAYRAM YILMAZ'IN ANNESİ VEFAT ETTİ


Bu haber 2020-12-12 21:23:51 eklenmiş ve 21409 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak eski ilçe Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz’ın 85 yaşındaki annesi Gülizar Yılmaz kalp krizi sonucu vefat etti.

 

Bulancak eski kaymakamı, ilçemizin sevilen ve sayılan, halen yaptıklarıyla kendinden söz ettiren Dr. Bayram Yılmaz babasını da 1972 yılında kaybetmişti.  

 

1972 yılında eşini kaybeden Gülizar Yılmaz, 1 kız, 7 erkek 8 evladını sağ salim yetiştirdi ve çocuklarına analık babalık yaptı. Bir tanesi de Bulancak eski Kaymakamı ve kimi zaman Giresun Vali Yardımcısı Vekilliği yapan Dr. Bayram Yılmaz olan 8 çocuğunun hepsini sağ salim yetiştirip meslek ve iş sahibi yapan Gülizar Annenin  07 Aralık 2020 Pazartesi günü en büyük oğlunun evinde kalp krizi geçirdiği ve tüm müdahalelere rahmet kurtarılamadığı öğrenildi.

 

Bulancak eski Kaymakamı Yılmaz’ın annesi Gülizar Yılmaz, tüm çocuklarının ve akrabalarının katılımı ile 08 Aralık 2020 Salı günü memleketi Sivas -Altınyayla İlçesi Tahyurt Köyünde toprağa verildi.

 

 

Merhumeye Allah rahmet eylesin,  Cennet mekan nasip etsin. Kaymakamımız Dr. Bayram Yılmaz'ın kardeşlerinin, akraba ve sevenlerinin acılarını Bulancaklılar olarak paylaşıyor,  sabır diliyoruz.

ETİKETLER : KAYMAKAM BAYRAM YILMAZ ANNESİ VEFAT ETTİ bulancak haber giresun haber bulancak giresun gülizar vali
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi