GENÇ SAADET bulancakhaber.net’i ZİYARET ETTİLER.


Bu haber 2020-09-26 16:42:52 eklenmiş ve 9711 kez görüntülenmiştir.

 

“GENÇ SAADET” üst düzey yetkililer Bulancak TRT Temsilcisi ve aynı zamanda bulancakhaber.net İnternet Gazetesi ile sosyal medya platformunda yayın yapan BULANCAK HABER TV imtiyaz sahibi Mehmet Yaşar’ı ziyaret ettiler.

 

 

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı-Mali İşler Başkanı Hüseyin Mete, Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Kültür-Sanat-Spor dan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Enes Yıkmaz ve beraberinde ki Saadet Partisi Giresun Gençlik Kolları Başkanı Bilal Aydın, Saadet Partisi Giresun Gençlik Kolları Sekreteri Mehmet Ali Işık ve Saadet Partisi Giresun Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Hidayet Can Karamanoğlu ile birlikte ziyaret gerçekleşti.

 

 

Yapılan ziyarette ortak düşünce kapsamında Genç Saadetliler olarak, “Gençlik Kollarının çalışmalarının yerinde incelemek istedik. Daha da önemlisi Giresun Bölgesi'nde yaşanan sel felaketi ile ilgili olarak ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Yaşanan sel felaketinde acıların sarılıp sarılmadığını görmek için geldik” dediler.

 

 

 

Bu arada biz Genç Saadetliler olarak yerel medyaya çok önem veriyoruz. Sizin ve sizler gibi emekçi gazetecilerimizi ziyaret ediyoruz. Çünkü sizlerin buradaki halkın sesi olduğunuzu düşünüyoruz. Bölge insanları ancak sizlerin aracılığı ile seslerini duyurabileceğine inanıyoruz. Bundan dolayı da sizlere çok kıymet veriyoruz dediler.

 

 

 

Öte yandan bu sıcak ve samimi ziyaretten oldukça memnun kalan Mehmet Yaşar ise, “ açıldığımız günden bu güne kendi içimizde ki ve bizim seçtiğimiz bizi yönetenler daha bizi ziyarete bile gelmediler. Biz bu mesleği 20 yıldan bu yana yapıyoruz. Bizi yönetenler “DERE AKAR KUMU KALIR”  sözünü tersine çevirerek, derenin suyunu, kumunu, çakılını ve taşını da alarak hem bölge halkını yalnızlığa, hem de doğanın dengesinin bozarak son günlerde yaşanan sel felaketlerinin sorumlusu olmuşlardır” dedi.

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : GENÇ SAADET bulancakhaber.net ZİYARET ETTİLER BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mali İşler Başkanı Hüseyin Mete Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi