DEVA PARTİSİ BULANCAK’TA ÖRGÜTLENDİ


Bu haber 2020-09-23 15:41:16 eklenmiş ve 8700 kez görüntülenmiştir.

 

Deva Partisi Bulancak İlçe Başkanlığına Veysel Elikara getirildi.


Elikara; “Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın; hukukun üstünlüğü, liyakat ve demokrasi söylemlerindeki samimiyetinden etkilenip, bizim de bu siyasi hareketin içerisinde yer almamız gerektiğinin artık bir zaruret haline geldiğini gördük. Ülkemiz için bizim de sorumluluk alma vaktimizin geldiğine tüm kalbimizle inandık” dedi.

 

 

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, teşkilat işleri Başkanı Nihat Ergün ve Giresun İl Başkanı Özgür Okusal’ın oluru ile Deva Partisi Bulancak İlçe Başkanlığına atanan Veysel Elikara Bulancak ilk iş olarak Bulancak basını ile bir araya geldi.


 

Bulancak’ta gerçekleşen basın toplantısında bulancakhaber.net’e açıklamalarda bulunan Deva Partisi Bulancak İlçe Başkanı Veysel Elikara şunlara değindi.


 

“Partimizin programında yer alan % 35 kadın kotası ve % 20 genç kotası da dikkat çekti. Sevilen liyakat sahibi, çalışkan ve demokrasiye inanan bir ekiple örgütlenmemizi tamamlamak için çalışmalar yapmaktayız. Partimizde kadın kolları bulunmamaktadır. Çünkü biz, kadınları bir kol olarak değil partimizin gövdesi olarak tanımlamaktayız. Bu sebeple kadınlar ve gençler teşkilatımızda ilçe yöneticisi olarak yer almaktadır. Ayrıca karar mekanizmasının vazgeçilmez bir parçası olmaktadırlar” dedi.

 

 

Bundan sonraki süreçte tüm sivil toplum kuruluşları, dernekler, odalar, gençler ve Bulancaklı hemşerilerimizle istişare ederek Bulancak’ın sorunlarına hep birlikte çözüm bulmaya çalışacaklarını anlatan ilçe Başkanı Veysel Elikara bu konuda Bulancak’ta Deva Partisi olarak büyük bir sorumluluk alacaklarını söyledi.

 

 

Hafta sonu gerçekleşen programa Giresun Deva Partisi Kurucu İl Başkanı Özgür Okusal ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Öte yandan Deva Partisi Bulancak İlçe Başkanı Elikara düzenlenen tanışma programına eşi Yasmina ve oğlu Mashar Massyl Elikara ile birlikte katıldı ve objektiflerimize böyle yansıdı.


 

 

 

 

ETİKETLER : DEVA PARTİSİ BULANCAK’TA ÖRGÜTLENDİ BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN ALİ BABACAN DEVA PARTİ GENEL MERKEZİ VEYSEL ELİKARA ÖZGÜL OKSAL
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi