YAŞARLAR GRUP; DÜNYA MARKALARINI BİR ARAYA TOPLUYOR.


Bu haber 2020-09-05 17:27:06 eklenmiş ve 7181 kez görüntülenmiştir.

 

ENERJİNİNİZ HİÇ BİTMESİN DİYE VARIZ… sloganı ile “DÜNYA MARKALARININ HEPSİ AYNI ADRESTE” dağıtımını yapan ve bünyesine toplayan YAŞARLAR GRUP,  2 büyük dünya markası TEFAL ve ROWENTA ile imza attılar.

 

YAŞARLAR GRUP Bayi sayısını yeni GROUP SEB ile birlikte750 olduğunu öğrenildi. Türkiye’nin, bölgemizin, ilimiz Giresun ve Bulancak ilçemize haklı gurur ve onur yaşattılar. Yaşarlar Grup bünyesine kazandırdığı dünya markası iki yeni ürünü TEFAL ve ROWENTA ile gücüne güç katığı görüldü.

 

 

Dünya da ve Türkiye de sektöründe 1 numara olan ALTUS-DEMİRDÖKÜM-SUNY/SAMSUNG markalarından sonra şimdi de TEFAL ve ROWENTA markalarını bir çatı altında topladı. YAŞARLAR GRUP 01 Eylül 2020 itibarıyla YAŞARLAR DAĞITIM LİMİTED ŞİRKETİ KARADENİZ BÖLGESİ TEFAL VE ROWENTA ürünlerini genel dağıtım merkezi olarak hizmet vermeye başladı.

 

 

Karadeniz’in 11 ilinde YAŞARLAR GRUP çatısı ve bünyesi altında dağıtım yapacak olan, adeta bacasız sanayi olarak nitelendirilen Bulancak ilçesinin onuru ve guru olan YAŞARLAR GRUP profesyonel ekip ve donanımı ile göz kamaştırmaya devam ediyor.

 

 

01 Eylül 2020 Salı günü itibarıyla başlayan dağıtım öncesinde uzman ve profesyonel kişiler tarafından Piraziz Ramada Otel’de geniş ve kapsamlı bir eğitim semineri sunulduğu öğrenildi. Eğitim seminerinde ve GROUP SEB Türkiye Satış Müdürü Bora Bulut ve aynı şekilde üst düzey yöneticiler Akın Çelikkol, Ali Güçlü ve Tolga Özgül ile bir araya gelen YAŞARLAR GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

Toplantı sonrası YAŞARLAR GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar ile GROUP SEB Türkiye Satış Müdürü Bora Bulut ve beraberinde ki heyet aralarında yapılan protokol sözleşmesini mütevazi bir şekilde imza attıkları görüldü.

 

 

bulancakhaber.net’e açıklamada bulunan YAŞARLAR GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar, “ALTUS-DEMİRDÖKÜM-SUNY/SAMSUNG markalarından sonra şimdi de Fransa’nın devi olan ROWENTA ve TEFAL ile atmış olduğumuz imza ile dağıtım bünyemize kattık. Bu şekilde GROUP SEB ile birlikte bünyemize katılan Tefal ve Rowenta ile bayi sayımız 750 oldu” dedi.

 

 

Öte yandan edindiğimiz bilgiler ışığında YAŞARLAR GRUP 2019 sonunda açılan İstanbul Bölge Müdürlüğü ofis sayısını 2’ye çıkarttığını öğrendik. Ayrıca Beyaz eşya ve Elektronikte lider markalarının 2 bölge ofisi, 12 satış ekibi ile sektöründe 1 numara olduğu görüldü. Yeni anlaşma ile YAŞARLAR GRUP ekip ve ekipmanları liderliğini taçlandırdı ifade edildi.       

 

           

 

 

ETİKETLER : YAŞARLAR GRUP DÜNYA MARKALARINI BİR ARAYA TOPLUYOR BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN Türkiye GROUP SEB Satış Müdürü Bora Bulut üst düzey yöneticiler Akın Çelikkol Ali Güçlü Tolga Özgül YAŞARL
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi